03:39:41 19.08.2019
 
Stiri

ACUZAȚIE // Fundația „Open Dialog” a deținut licență pentru comerț cu ARME, care a fost retrasă în anul trecut de autoritățile poloneze

Alegeri 2018 21.11.2018 17:00 Vizualizări667 Autor: Ziarul National
ACUZAȚIE // Fundația „Open Dialog” a deținut licență pentru comerț cu ARME, care a fost retrasă în anul trecut de autoritățile poloneze

Fundația „Open Dialog”, condusă de controversata Ludmila Kozlowska, a deținut timp de trei ani la rând licență pentru comerțul de arme. Licența respectivă i-ar fi fost retrasă de autoritățile poloneze în anul 2017.

Cel puțin, așa declară jurnalistul Valeriu Reniță, care face trimitere la raportul discutat în Parlament săptămâna trecută cu privire la această fundație și eventualele imixtiuni ale acesteia în treburile interne ale R. Moldova.

„Conform raportului Parlamentului făcut public, Fundația „Open Dialog” a deținut trei ani la rând licență de comert cu arme, retrasă în 2017 de autoritățile poloneze. Deci, un ONG european de elită, talpa și fruntea societății civile, a făcut comerț cu arme. Poate e o regulă neafișată a Bruxellului? Dlor Munteanu, Boțan și Barbăroșie, precum și alți susținători ai blocului politic „Acum”, aveți licență de vânzare a armelor? Ori vă descurcați câine-câinește cu puținele granturi?”, a ținut să întrebe Reniță.

Menționăm că, potrivit raportului comisiei de anchetă din Parlament, Fundația „Open Dialog” a Ludmilei Kozlowska, cea care organiza evenimente în UE cu participarea politicienilor moldoveni, ar fi fost finanțată din tranzacții cu Ministerul Apărării al Federației Ruse, din livrările de armament către regiunile secesioniste din Ucraina, din „Laundromatul” moldovenesc și cel azer, dar și din frauda bancară a R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Daniela 21.11.2018 18:25

Năstase și Sandu avea să le fie client fidel. Sau poate avea să fie mai bine să dețină câte o armă și să se îmupște amândoi odată.

Spencer 21.11.2018 19:17

Iată din ce se hrănește #PAScuDA, din vânzarea de arme și din trădare de patrie!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md