11:02:32 26.01.2021
 
Stiri

„Acționăm împreună pentru Basarabia”: Campanie de strângere de fonduri și echipamentele pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din R. Moldova

Știri 07.04.2020 16:39 Vizualizări777 Autor: Ziarul National
„Acționăm împreună pentru Basarabia”: Campanie de strângere de fonduri și echipamentele pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din R. Moldova


Patru organizații civice din România lansează, începând de astăzi, 7 aprilir, campania umanitară „Acționăm împreună pentru Basarabia”.

Acțiunea își propune să strângă fonduri și echipamentele necesare pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din Republica Moldova. Campania este inițiată de Platforma Unionistă Acțiunea 2012, Asociații Dacii Liberi, Liga Studenților din Iași și Frontul Patrioților Români.

„#Impreună: Români din dreapta și din stânga Prutului! Ne confruntăm, ca și restul planetei, cu acest virus letal. Și îl vom învinge ÎMPREUNĂ, pentru că suntem ACEIAȘI. Implică-te și tu activ, donând sau participând în campania de sprijinire a românilor afectaţi de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului.

Uniţi şi la bine, dar mai ales la greu, vom învinge mereu! Implică-te și tu activ, donând sau participând în campania de sprijinire a românilor afectaţi de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului. Uniţi şi la bine, dar mai ales la greu, vom învinge mereu!”, îndeamnă la mobilizare organizatorii campaniei.

Campania se va desfășura pe întreaga durată a crizei de COVID-19, iar toți cei care vor să contribuie prin donații o pot face prin www.actiunea2012.ro/donează.

Radiochisinau.md

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md