06:37:47 21.05.2024
Stiri

Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt

Știri 01.10.2018 18:03 Vizualizări1869 Autor: Ziarul National
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt sursa: tabu.ro


Kilogramele în plus reprezintă o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane. Când dietele și exercițiile fizice nu mai dau rezultate, se apelează, cel mai adesea, la metode rapide de slăbit precum înfometarea, operația de micșorare a stomacului sau montarea de balon gastric. Însă nu întotdeauna acestea ajută și la obținerea rezultatelor dorite. Dacă îți dorești să slăbești rapid, dar sănătos, povestea Amandei Wood te-ar putea inspira.

În 2015, femeia cântărea 170 de kilograme. Se simțea invizibilă și era obosită mereu. Atunci a simțit nevoia de o schimbare radicală și s-a adresat unui nutriționist. Specialistul a sfătuit-o să urmeze trei reguli simple dacă vrea să slăbească mult, dar fără să se îngrașe la loc. A respectat cu strictețe planul lui de slăbit și a reușit să dea jos 68 de kilograme în doar doi ani.

Dietă

Nutriționistul a ajutat-o să-și echilibreze dieta, prin stabilirea porțiunilor corespunzătoare, consumul de calorii, precum și oferind sfaturi pentru a începe sa trăiască mai sănătos. Specialistul i-a sugerat ca 35% din totalul caloriilor să vină din carbohidrați, 25% din grăsimi și 40% din proteine.

Sport

Al doilea pas a fost sa facă sport. După câteva încercări nereușite la sala de sport, a ajuns să obțină un antrenor personal, pe care Amanda admite că a fost o mare investiție.

Slăbitul pas cu pas

În lupta sa cu kilogramele a contat foarte mult găsirea unui echilibru și stabilirea unor obiective rezonabile. Al treilea pas a fost să-și stabilească țeluri mici, realizabile, să facă pași mici în direcția dorită. „Să slăbești două kilograme e realizabil, mult mai ușor de realizat decât să dai jos 90 de kilograme”, explică ea.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md