09:31:36 18.05.2024
Stiri

Tânăr din R. Moldova, decedat în urma unui accident de motocicletă înfiorător. Zidarul de 24 de ani lasă în urma lui o fetiță de doar patru anișori

Actualitate 22.04.2024 12:59 Vizualizări2283 Autor: ZiarulNational
Tânăr din R. Moldova, decedat în urma unui accident de motocicletă înfiorător. Zidarul de 24 de ani lasă în urma lui o fetiță de doar patru anișori


Tragedie în Italia, acolo unde un tânăr din R. Moldova de doar 24 de ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Se afla pe motocicletă alături de prietenul lui, un român de 30 de ani, și conducea pe via Settevalli din Perugia când a pierdut controlul direcției. Aruncat de pe șa, s-a prăbușit pe asfalt și a murit pe loc. Amicul său se află în stare gravă la spital, internat pe secția de terapie intensivă.

Alex, cetățean al R. Moldova rezident în Perugia, zidar de meserie, conducea o motocicletă pe via Settevalli când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcției. Aruncat de pe șa, tânărul a căzut pe asfalt și a murit pe loc. Pe motor, în momentul accidentului, se mai afla un român, tot zidar, în vârstă de 30 de ani. Acesta din urmă a fost grav rănit și transportat la spital. Potrivit pubicației Umbria Journal, tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

La locul nenorocirii au intervenit imediat serviciile de urgență, dar și poliția locală, însă pentru tânărul moldovean nu s-a mai putut face nimic.

Românul de 30 de ani, amicul lui Alex, care lucra împreună cu el la aceeași firmă de construcții, călătorea ca pasager pe motocicletă în momentul accidentului. În prezent, este internat în stare rezervată, la spitalul din Perugia, dar starea lui este stabilă.

Agenții poliției locale din Perugia, conduși de comandantul Nicoletta Caponi, au efectuat primele cercetări asupra accidentului. Conform investigațiilor preliminare, nu par să fi fost implicate alte vehicule în accident. Un șofer aflat în trecere a dat alarma, deși nu a fost martor direct la eveniment.

La locul tragediei a fost găsită o singură cască, detaliu care sugerează că unul dintre cei doi nu ar fi purtat protecție. Sâmbătă, 20 aprilie, la cererea magistratului de serviciu, poliția locală s-a întors la locul accidentului, pentru o inspecție la lumina zilei. Între timp, trupul lui Alex este la dispoziția autorității judiciare. Tânărul lasă în urmă o soție și o fetiță mică, de doar 4 ani, scrie Rai News, care a publicat și imagini de la locul accidentului.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md