O să te lingi pe degete după o porție de ficăței pregătiți în felul acesta
Ingrediente:
o caserolă de ficăței
3 linguri de ciuperci feliate
2 linguri de untură de gâscă sau unt
100 ml vin
1 legătură de pătrunjel
sare
piper
Cum se prepară?
Curăță cu grijă ficățeii, apoi fierbe-i 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Apoi scoate-i, taie-i și usucă-i în șervețele de hârtie de bucătărie.
Treci ciupercile sub un jet de apă și lasă-le apoi la scurs într-o strecurătoare.
Pune ficățeii la rumenit în untură, întoarce-i și, după ce și-au schimbat culoarea, adaugă ciupercile.
Toarnă vinul, presară sare și piper și lasă la fiert 10 minute cu capac.
Înainte să-i servești, presară deasupra pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Sursa: desprerelatii.net
Drama găgăuză, a căpiat ChatGPT-ul lui Băluțel sau cine „simte ke aprape primavara...”?
FOTO // Educația prin ARTĂ și metodele alternative de învățare, o nouă OPORTUNITATE pentru tinerii din R. Moldova. La Chișinău a demarat cea de-a II-a ediție a proiectului DRRM „Aventură fără granițe. Educație prin teatru și film”
Liderul PNL Diaspora R. Moldova, discuție cu cetățenii și aleșii locali din Ștefan Vodă: „Alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie au un rol important pentru R. Moldova și parcursul său european"