REȚETĂ // Budincă de cafea
Dacă ai poftă de ceva dulce și rapid, poți să pregătești rapid o budincă de cafea. Gustul este demențial și se prepară din ingrediente simple.
Ingrediente:
200 g miez de franzelă;
1 ceașcă de cafea concentrată;
150 g unt proaspăt;
6 gălbenușuri;
150 g zahăr vanilat;
Unt pentru uns forma.
Metoda de preparare:
Se înmoaie miezul de franzelă cu o ceașcă de cafea caldă. Îndată ce s-a înmuiat se trece prin sită. Separat se freacă untul proaspăt cu gălbenușurile și cu zahărul vanilat. Compoziția se amestecă cu pâinea trecută prin sită și cu un pumn de migdale tăiate mărunt. Apoi se adaugă și albușurile spumă. Se unge bine cu unt o formă, se presară făină, se toarnă compoziția și se fierbe o oră în baie de apă. Se răstoarnă și se servește cu sos de vanilie.
Sursa: avantaje.ro
Casă cu două etaje, construită pe un bloc de locuit din Chișinău: Autoritățile capitalei oferă detalii despre dezmăț
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională