REȚETĂ // Cel mai rapid aperitiv – chiftele de cartofi cu brânză
Dacă vrei să prepari un fel de mâncare delicios, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, avem noi o propunere. Chiftelele de cartofi cu brânză sunt ideale pentru zilele alea când ai poftă de ceva bun și rapid.
Ingrediente:
300 g cartofi;
2 ouă;
1 lingură de brânză rasă;
Sare;
Piper;
2 linguri de făină;
2 linguri de untură.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, se curăță și se trec prin sită sau prin mașina de tocat carne. Se amestecă cu o lingură de făină, cu ouăle bătute ca pentru omletă, cu o lingură de brânză rasă, sare și puțin piper.
Cu această pastă se face un cârnat gros care se taie felii de un deget de groase. Aceste felii se dau prin făină și se prăjesc pe amândouă părțile în untură fierbinte.
Sursa: avantaje.ro
Casă cu două etaje, construită pe un bloc de locuit din Chișinău: Autoritățile capitalei oferă detalii despre dezmăț
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională