03:06:31 21.07.2024
Stiri

VIDEO // Ultimele clipe ale avionului dispărut MH370. S-a prăbușit într-o spirală a morții

Știri 26.09.2018 16:40 Vizualizări1603 Autor: Ziarul National


VIDEO // Ultimele clipe ale avionului dispărut MH370. S-a prăbușit într-o spirală a morții sursa: google.ro

Ultimele clipe ale avionului pierdut MH370 au fost recreate pentru un documentar TV care va fi difuzat de National Geographic. Avionul este reprezentat într-o spirală a morții, în timp ce se prăbușește în ocean.

Documentarul se bazează pe ipoteza experților care s-au ocupat de ancheta oficială, care au declarat că sunt aproape siguri că aeronava a rămas fără combustibil în timp ce zbura în direcția greșită, deasupra Oceanului Indian, în data de 8 martie 2014.

În cadrul show-ului „Drain The Ocean”, cei de la National Geogpraphic au simulat ce se întâmplă atunci când un Boeing 777 rămâne fără combustibil. Potrivit inginerilor, motorul de pe aripa dreaptă ar fi cedat primul. În acest moment, autopilotul ar fi înclinat automat aeronava spre stânga, pentru a compensa lipsa unui motor.

Două minute mai târziu ar fi cedat și motorul stâng. La scurt timp, autopilotul ar fi încetat să mai funcționeze, iar avionul ar fi picat la propriu din cer, într-o spirală a morții. Impactul puternic cu apa i-ar fi ucis pe toți cei 249 de pasageri aflați la bordul aeronavei.

Dispariția MH370 este una dintre cele mai mari mistere ale aviației. Avionul decolase din Kuala Lumpur și se îndrepta spre Beijing, unde nu a mai ajuns niciodată.

Deși părți din aeronavă au fost găsite în Africa, unde au fost transportate de curenți, corpul principal al aeronavei nu a fost descoperit până acum, în ciuda căutărilor vaste desfășurate în Oceanul Indian.

Nimeni nu știe cu siguranță de ce a dispărut și s-a prăbuși avionul. Ancheta oficială a fost închisă, iar rudele victimelor cred că oficialii Boeing și guvernul malaezian ar încerca să mușamalizeze ce s-a întâmplat de fapt cu aeronava.

Sursa: digi24.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md