19:03:16 04.04.2020
 
Stiri

VIDEO // Tentație mare pentru PSRM. PD a înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu: „În aceste patru luni de activitate a Guvernului, numai grijă față de cetățeni nu am văzut”

Politică 17.10.2019 09:07 Vizualizări1799 Autor: Ziarul National
VIDEO // Tentație mare pentru PSRM. PD a înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu: „În aceste patru luni de activitate a Guvernului, numai grijă față de cetățeni nu am văzut” captură privesc.eu


Fracțiunea PD din Parlament va înainta astăzi în Parlament o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Democrații spun că actualul Guvern are numai eșecuri în domeniul social și economic, iar o dovadă în acest sens ar fi că a înaintat Parlamentului doar 15 proiecte de legi.

„Vom veni în plenul Parlamentului și vom înainta o moțiune de cenzură, prin care vom solicita retragerea votului de încredere pentru Guvernul Sandu. Toate partidele prezente astăzi în Parlament ne-am angajat să apărăm interesele cetățenilor. Cu regret, în aceste patru luni de activitate a Guvernului Sandu, numai grijă față de cetățeni nu am văzut. În toată această perioadă, Guvernul a expediat Parlamentului 15 proiecte de legi. Este o bătaie de joc”, a declarat democratul astăzi Andrian Candu, în cadrul uni briefing de presă.

Citește și: Dodon RIPOSTEAZĂ, după ce Maia Sandu a pus piciorul în PRAG în privința REMANIERILOR cerute de șeful statului: „Dacă președintele și PSRM vor considera că trebuie operate schimbări în componența Guvernului, acestea vor avea loc”

CITIȚI și Maia Sandu TAIE din pofta lui Dodon, care ar „schimba vreo doi-trei miniștri”: „Deciziile despre componența Guvernului le ia prim-ministrul”

Citește și: Maia Sandu sugerează că lui Igor Dodon nu-i convine „CURĂŢAREA republicii DE SCHEME DE CORUPŢIE”: „Cineva nu ştie dacă vrea reforma justiţiei sau nu”

Anterior, și președintele Igor Dodon a declarat că este nemulțumit de activitatea unor miniștri, care ar trebui schimbați. În replică, Maia Sandu i-a transmis șefului statului că dânsa va decide dacă vor fi sau nu remanieri. Igor Dodon nu s-a lăsat și a amenințat că nu va fi așa cum spune prim-ministrul, deoarece și PSRM și-a asumat guvernarea.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md