14:22:30 12.04.2024
Stiri

VIDEO // Secretele pe care orice utilizator de iPhone trebuie să le știe. Nu mulți oameni cunosc aceste funcții

Actualitate 03.04.2024 11:13 Vizualizări1661 Autor: Ziarul National
VIDEO // Secretele pe care orice utilizator de iPhone trebuie să le știe. Nu mulți oameni cunosc aceste funcții


Aplicația Calculator de pe iPhone este extrem de utilă, dar se pare că mulți utilizatori nu o folosesc la capacitatea sa maximă. Care sunt funcțiile pe care orice posesor de iPhone trebuie să le știe.

Dacă dețineți un iPhone și ați avut vreodată nevoie să faceți rapid un calcul, cu siguranță ați folosit aplicația pentru Calculator, preinstalată pe orice telefon iPhone. Este foarte utilă atunci când vrem să rezolvăm rapid un calcul sau dacă avem de lucrat cu mai multe cifre și ne scutește de puțină muncă.

Cu toate că este deja deosebit de utilă, aplicația Calculator ascunde câteva funcții mai complexe, extrem de utile pentru a ne ușura munca de zi cu zi. Suntem cu toții de acord aplicația iPhone-ului ne scutește de mult timp de a face aritmetică mentală, dar există problema binecunoscută a faptului că trebuie să ștergeți calculele complete din aplicație atunci când introduceți un număr greșit. Sau nu?

Se pare că nu trebuie să ștergeți tot calculul până la urmă. Nu mulți oameni știu despre acest truc, dar puteți șterge numerele individual, pur și simplu glisând la stânga sau la dreapta pe ecranul telefonului. De asemenea, dacă doriți să economisiți timp în timp ce vă faceți calculele, există o soluție și pentru asta.

Dacă aveți nevoie să transferați rapid rezultatele calculelor, puteți copia ultimul rezultat fără a fi nevoie să intrați în aplicație. Dacă tocmai ați terminat un calcul și ați intrat într-o altă aplicație, puteți să copiați ultimul rezultat fără să vă întoarceți în aplicația Calculator pentru a-l selecta de acolo. Pur și simplu atingeți aplicația, țineți apăsat și va apărea o pictogramă cu opțiunea de a copia ultima cifră.

Cu toate că pare un instrument simplu, aplicația Calculator poate fi transformată într-un calculator științific. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă mai întâi că orientarea ecranului nu este blocată, deoarece va trebui să întoarceți telefonul pe orizontală pentru a dezvălui funcțiile suplimentare. Nu în ultimul rând, calculatorul științific permite utilizatorilor să genereze aleatoriu numere, funcție ce s0ar putea dovedi utilă în cazul jocurilor cu prietenii.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md