09:05:23 17.02.2020
 
Stiri

VIDEO, FOTO // Igor Dodon, o nouă baie de mulţime la înălţime. Preşedintele a fost suprins citind o carte despre activitatea lui Winston Churchill

Politică 28.01.2020 20:19 Vizualizări1756 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Igor Dodon, o nouă baie de mulţime la înălţime. Preşedintele a fost suprins citind o carte despre activitatea lui Winston Churchill Zugo.md


Președintele Igor Dodon a făcut astăzi o baie de mulţime la înalţime. Oficialul a fost din surprins călătorind la clasa econom într-o cursă de avion, cel mai probabil spre Strasbourg.

Pe durata zborului, unii pasageri l-au surprins pe Igor Dodon citind o carte despre viața și activitatea premierului britanic Winston Churchill. Alții s-au fotografiat alături de șeful statului, scrie zugo.md.

Fotografiile în care Igor Dodon citește un volum despre Churchill au fost realizate de pasagerii avionului în care a călătorit alături de ei șeful statului. Unii dintre pasageri au profitat de ocazie și s-au fotografiat alături de Igor Dodon.

De menţionat că preşedintele Dodon a anunţat anterior ca va ține discurs la ședința plenară a sesiunii de iarnă a APCE.

Potrivit agendei vizitei la Strasbourg, în afară de discursul de la APCE, Igor Dodon va avea întrevederi cu conducerea Consiliului Europei, a Comisiei de la Veneția și a Curții Europene a Drepturilor Omului, cu diplomați acreditați pe lângă Consiliul Europei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

vasile 28.01.2020 20:54

Ca atare lumea se pozeaza cu MASCOte,cu niste aventuri rare dar cu un kakat ce pute, n,are rost! Se vede ca pasaGERUL dat a mers prin canipa.

macar 29.01.2020 01:00

Tare mai place sa calatoreasca, sa se odihneasca la munti, sa se scalde!!! Mafiotul dodon a prekuat regimul lui Polpot si Intari !!!

Tarnacop 29.01.2020 06:42

Faptul ca multimea nu la blamat, suierat, nu i-a intors demonstrativ spatele , vorbeste mult despre moldoveni si cum ei i-si rup "kozireoku" fata de "nacialnik" fie el si un ticalos minciunos, fudul si prost.

Basarabeanu49 29.01.2020 12:04

Nu v-ați uitat atent, poate cartea era inversată. Principalul pentru el este fala. Ar fi bine ca la întoarcere să fie întrebat ce a înțeles din activitatea lui Churchill.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

07.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cealdonii moldoveni ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md