01:41:41 27.02.2024
Stiri

VIDEO // Ansamblul „Izvorașul” de la Cahul a „rupt” scena de la „Românii au Talent”: „E prima oară când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige Românii au Talent”

Actualitate 10.02.2024 11:36 Vizualizări7923 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ansamblul „Izvorașul” de la Cahul a „rupt” scena de la „Românii au Talent”: „E prima oară când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige Românii au Talent” Pro TV București


Ansamblul de dansuri populare „Izvorașul” din municipiul Cahul a încins, vineri-seară, o horă de zile mari pe scena concursului „Românii au Talent” de la Pro TV București.

Prestația dansatorilor de la sudul R. Moldova a ridicat publicul în picioare, iar cei patru jurați au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

„Cirque du Soleil pe muzica populară! (...) În trei ani de când sunt la Românii au talent, voi sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut!”, a spus Mihai Bobonete.

„Eu personal nu am văzut asemenea energie și asemenea dans bine executat. Unul nu a călcat greșit. Ați fost impecabili!”, a exclamat Andra.

„E prima oară de când sunt eu aici când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige Românii au talent”, a dat „verdictul” Dragoș Bucur.

„Bravo, „Izvorașul” nostru. Ne mândrim cu voi! Succese mari! Vă mulțumesc pentru efort și dăruire dle Ion Arabadji și tuturor dansatorilor pentru că promovați frumosul și localitatea noastră! Mulțumesc dna Rodica Panașescu pentru că toate colectivele Palatul de Cultură „N. Botgros” din Cahul sunt cele mai talentate!”, a reacționat primarul de Cahul, Nicolae Dandiș, pe Facebook.

Ansamblul „Izvorașul” a participat în 2008 la „Jocurile Delfice”, unde a fost în competiție cu alte 20 de tări și a reușit să câștige medalia de aur.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md