13:32:26 20.07.2019
 
Stiri

VIDEO // Acest clip are potenţialul de a SALVA VIEȚILE multor copii. Toată lumea ar trebui să-l vadă!

Știri 04.08.2015 17:29 Vizualizări3745 Autor: Ziarul National

Copiii sunt extrem de curioşi, iar această dorinţă a lor de a cunoaşte ceva nou sau neobişnuit ar trebui să ne ţină mereu în alertă. Ei se pot urca pe mobilă sau pe aparate electrocasnice, acţiuni care se termină, din păcate, de multe ori în mod tragic.

La fiecare două săptămâni, un copil este grav rănit când un televizor, un obiect de mobilier sau un aparat electrocasnic se prăbuşeşte peste el. Dar aceste tragedii pot fi prevenite! Acest videoclip ne prezintă câteva sfaturi utile şi la îndemâna oricui care, dacă sunt luate în seamă, pot salva viaţa unui copil. Fiecare părinte ar trebui să urmărească aceste imagini.

În încercarea lor de a explora zone necunoscute sau pentru că sunt atraşi de un lucru anume care se află la înălţime, cei mici au tendinţa de a se căţăra pe obiectele de mobilier. Riscul de accidentare este destul de mare, deoarece obiectele de mobilier, chiar şi televizorul aşezat adesea pe comodă, se pot prăbuşi prinzându-le dedesubt trupurile firave ale micuţilor.

Pentru a evita aceste situaţii nefericite trebuie să luăm câteva măsuri de siguranţă. Deoarece nu ne putem lipsi de mobilierul din camere, există câteva soluţii pe cât de simple, pe atât de eficiente. Cu ajutorul unor dibluri şi al unor cabluri din oţel care leagă obiectele de mobilier de perete vom avea siguranţa că acestea nu se vor mai prăbuşi peste copii. Chiar şi televizoarele pot fi „ancorate” cu ajutorul unor hamuri speciale care, odată instalate, vor elimina orice pericol.

Este necesar să luăm toate măsurile care se impun pentru a proteja vieţile copiilor noştri. O singură clipă de neatenţie e de ajuns pentru ca un accident cu efecte tragice să se întâmple şi, după cum vedem, imaginile vorbesc de la sine.

Sursa: LiveBiz.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

12.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Ultima redută” a căzut! Ce urmează?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md