07:53:44 26.01.2022
Stiri

VIDEO // 7777.md a investit jumătate de MILION de lei ca sportivii de caiac-canoe să poată evolua cu succes la competiții internaționale

Actualitate 03.12.2021 16:31 Vizualizări2207 Autor: Ziarul National
VIDEO // 7777.md a investit jumătate de MILION de lei ca sportivii de caiac-canoe să poată evolua cu succes la competiții internaționale


Singurul portal autorizat de pariuri sportive din Moldova, 7777.md, a mai pus o piatră de temelie la fortificarea sportului moldovenesc. De această data, casa de pariuri a oferit o jumătate de milion de lei Federației de Caiac-Canoe pentru achiziția unui microbuz. Acum, sportivii care au adus țării noastre o medalie olimpică de bronz și mai multe distincții de aur și argint la alte competiții internaționale vor putea merge la turnee și în cantonamnte în siguranță și confort.

Portalul 7777.md a devenit deja un prieten fidel al canotorilor, oferindu-le burse pentru pregătirea de Olimpiada de la Tokyo și premii pentru rezultate. „Acest microbuz este o confirmare a faptului că 7777.md se ține de cuvânt și că a devenit partener de încredere pentru sportivii de performanță. Avem convingerea că, acum, datorită acestui suport, canotorii vor fi și mai motivați să obțină rezultate marcante și să revină acasă cu mai multe medalii de la campionate internaționale”, spune reprezentantul casei naționale de pariuri sportive Ivan Rusu.Președintele Federației de Caiac-Canoe a confirmat că îmbunătățirea condițiilor de pregătire pentru sportivi reprezintă un factor important pentru o evoluție mai bună la campionate.

„Vreau să mulțumesc conducerii Loteriei Naționale pentru că ne susțin într-un asemenea moment când noi suntem la o etapă importantă de creștere a sportivilor noștri. Vom folosi acest microbuz pentru a transporta discipolii noștri la competiții. Până la această donație, noi foloseam un microbuz care are peste 27 de ani, foarte vechi, cu peste 900 de mii de kilometri la bord, iar șoferii ne spuneau că erau nevoiți să pună pungi în cap pe timp de ploaie, pentru că intra apa în interior”, a declarat Andrei Hiora, președintele Federației de Caiac-Canoe din Moldova.Premiantul cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Tokio, Serghei Tarnovschi, distins de portalul 7777.md cu suma de 300 000 mii de lei pentru medalia adusă la Chișinău, s-a arătat convins că aceste investiții vor crește mai mult interesul copiilor pentru caiac-canoe.

„Este un aport mare din partea sponsorilor, cu atât mai mult că exista și necesitatea unei remorci pentru transportarea bărcilor – acum sunt mai mulți sportivi și, respectiv, avem mai multe bărci. Vreau să le spun un mare mulțumesc celor de la 7777.md pentru implicare în susținerea sportului moldovensc”, spune medaliatul cu bronz de la Tokyo.

Numai în acest an, singurul site autorizat de pariurilor sportive din țară 7777.md, a alocat peste 3, 5 milioane lei în susținerea sportului moldovenesc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.01.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Comunitatea identitară

21.01.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anunț de război „hib...

17.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Frăție” cu forța

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md