20:41:02 19.07.2018
 
Stiri

Veste EXCELENTĂ pentru deținătorii pașaportului României. Vizele au fost ELIMINATE

Moldovenii în lume 15.11.2017 10:19 Vizualizări3089 Autor: Ziarul National
Veste EXCELENTĂ pentru deținătorii pașaportului României. Vizele au fost ELIMINATE

Autorităţile canadiene intenţionează să elimine, de la 1 decembrie cerinţa, obligativităţii vizelor pentru cetăţenii români care vor călători în Canada pentru şederi de maximum 6 luni. De acest regim vor benefica cei care călătoresc în scop turistic, pentru vizitarea familiei sau prietenilor și pentru prospectarea oportunităţilor de derulare a afacerilor, indiferent de tipul paşaportului deţinut,dar subliniază faptul că autorizaţia electronică de călătorie este obligatorie în cazul călătoriei cu avionul.

Autorizaţia electronică de călătorie (eTA) reprezintă o cerinţă obligatorie pentru toţi cetăţenii străini exoneraţi de obligativitatea deţinerii vizei, care tranzitează sau călătoresc în Canada pe calea aerului. Autorizaţia electronică de călătorie (eTA) are o valabilitate de cinci ani (sau, după caz, până la expirarea valabilităţii paşaportului), informează un comunicat al MAE de la București.

Decizia autorităţilor canadiene constituie etapa finală a procesului de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români, început la 1 mai anul acesta, când anumite categorii de cetăţeni români au început să beneficieze de acest regim (deţinătorii unei vize de rezidenţă temporară în Canada în ultimii 10 ani sau ai unei vize valabile tip non-immigrant pentru SUA).

Cetăţenii români care intenţionează să urmeze în Canada studii cu durata de peste 6 luni sau să exercite activităţi lucrative, indiferent de durată, trebuie să obţină în prealabil un permis de studii, respectiv de muncă.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!mihai grigore - poet 16.11.2017 17:23

:__________ revista floare albastra = blue : duminica 19 noiembrie 2017 _ cetatenii din CHISINAU vor vota pentru o ORIENTARE pro OCCIDENT a BASARABIEI ! . asa sa ne ajute DUMNEZEU !* ___________mihai grigore - poet .editor .scientist __ zona metropolitana suceava - ROMANIA LIBERA !* __ 16h50' _ 16 noiembrie 2017 _________ : { in aceasta logica a nominalizarii pe o INTEGRALA EUROATLANTICA _a desfasuratorului de INFRASTRUCTURA SPATIALA [ V . h2o potabila si menajera in basarabia __ calea ferata - LINIA ELECTRICA SUCEAVA - BALTI ________[... ] ] DIMENSIUNEA AFISATA IN INTERIORUL CHISINAULUI = o prima INTERFATA [ PE GANDIREA MODULARA = ECONOMIA ELECTRONICA ( sprijinita de FONDURI NERAMBURSABILE U.E. !*********... ) [... ] ____________

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

09.07.2018 09:16 Nicolae Negru Plahotniuc strâns cu ușa, Dodon ascuns

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md