09:52:21 22.10.2018
 
Stiri

Unioniștii anunță MOBILIZAREA la Chișinău: „Acum e momentul: Revenim și facem UNIREA!”

Știri 07.08.2018 14:00 Vizualizări932 Autor: Ziarul National
Unioniștii anunță MOBILIZAREA la Chișinău: „Acum e momentul: Revenim și facem UNIREA!”

Unioniștii de pe ambele maluri ale Prutului pregătesc cel mai important eveniment la Chișinău după Marea Adunare Centenară de pe 25 martie curent.

„Încă din 25 martie am promis că revenim în Piața Marii Adunări Naționale pe 1 septembrie, ora 12:00. Acum e MOMENTUL: REVENIM ȘI FACEM UNIREA!”, se arată într-un mesaj al Alianței pentru Centenar.

La evenimentul din centrul Chișinăului sunt invitați „toți cetățenii Republicii Moldova care își doresc revenirea la normalitate” .

„Toată lumea care vrea Unirea vine în Piața Marii Adunări Naționale! Locul în care s-au câștigat cele mai mari bătălii pentru demnitatea și cauza națională.
După independență, limbă română și tricolor - venim să ne câștigăm ReUnirea și reîntregirea teritoriilor naționale! Pe 1 septembrie aducem ReUnirea pe agenda publică locală și internațională. A doua manifestație de amploare după cea din 25 martie 2018. Prima victorie am avut-o la București, Parlamentul României a votat pe 27 martie 2018 Unirea cu Republica Moldova. A doua victorie ne găsește uniți în Chișinău!”, cităm aceeași sursă.

Menționăm că, pe 1 septembrie, la Chișinău urmează să ajungă Flacăra Unirii, aprinsă pe 1 iulie curent la Alba Iulia. Aceasta este adusă, pe jos, de participanții la Marșul Centenar, de la o distanță de 1 300 de kilometri.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că sintagma „integrare europeană” trebuie introdusă în Constituția R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md