13:36:19 24.08.2017
Stiri

Un locuitor din Fălești a vrut să fenteze INTERDICȚIA și să aducă în R. Moldova o sută kg de carne de porc din Ucraina, țară bântuită de pestă porcină

Social 29.07.2017 08:30 Vizualizări875 Autor: Ziarul National
Un locuitor din Fălești a vrut să fenteze INTERDICȚIA și să aducă în R. Moldova o sută kg de carne de porc din Ucraina, țară bântuită de pestă porcină

Un locuitor al raionului Fălești a vrut să aducă în R. Moldova circa o sută de kilograme de produse din carne de porc din Ucraina, dar acestea i-au fost confiscate de vameși.

Importul de carne și mezeluri din țara venică este interzis, fiindcă Ucraina se confruntă cu o epidemie de pestă porcină.

Bărbatul a vrut să tăinuiască bunurile de vameșii de la Otaci, dar aceștia i-au verificat minuțios mașina și au dat de produsele alimentare.Carnea și produsele din carnea de porc au fost confiscate ca fiind susceptibile a fi infestate cu virusul pestei porcine africane și transmise Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor pentru nimicire.Din toamna anului trecut, la frontiera moldo-ucraineană au fost confiscate tone înregi de carne de porc aduse din Ucraina.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
   
Recomandat
Punct de vedere NAȚIONAL
22.08.2017 08:00 Nicolae Negru La ce le folosește găgăuzilor fantoma...

18.08.2017 09:01 Nicolae Negru Miliardul din poșetă sau Republica Mo...

14.08.2017 09:26 Nicolae Negru Programul minim al opoziției

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md