14:37:26 12.04.2024
Stiri

Un interpret admirat de peste Prut recunoaște: „Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa”

Actualitate 28.03.2024 16:29 Vizualizări5882 Autor: Ziarul National
Un interpret admirat de peste Prut recunoaște: „Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa”


Unul dintre cei mai populari soliști din România, Randi, a făcut o declarație surprinzătoare zilele trecute: nu a iubit niciodată cu adevărat.

Invitat în podcastul Ilincăi Vandici, Randi a explicat cum stă cu dragostea, de ce nu se vede căsătorit și cum arată o viață reușită și împlinită din perspectiva lui. De ani buni, cântărețul care a devenit cunoscut alături de Marius Moga, în trupa Morandi, a preferat să fie singur. Negăsind persoana potrivită, nu s-a complăcut în relații doar de dragul de a le avea, ci a preferat să se ocupe de dezvoltarea lui lăuntrică.

Mai mult, așa cum a mărturisit în emisiunea online, nu crede că a iubit vreodată cu adevărat.

„Nu am iubit niciodată și am puterea să zic asta pentru că am înțeles că iubirea și fericirea sunt sentimente absolute. Nu pleacă niciodată. Mă fac să râd oamenii care îmi spun 'am iubit-o', dar ei după trei luni s-au și despărțit. Ce ai iubit? Că nici măcar nu ai cunoscut-o. Ce puteai să iubești? O proiecție, felul cum voiai tu să fie. Unde e iubirea? S-a evaporat? Din punctul meu de vedere, iubirea poate să țină o eternitate, adică îi iubești și pe oamenii care au murit. Nu e vorba de femei, e vorba de mine. Trebuie să fii pregătit, destul de matur ca să iubești pe cineva. Nu e greu să trăiesc așa, nu e greu deloc. În primul rând, trebuie să te iubești pe tine, trebuie să iubești viața. Viața nu se rezumă la hai să iubim pe cineva, hai să iubim pe toată lumea. Nu e mai frumos așa? (...) Nu am găsit fericirea, dar sunt liniștit, nu mai am drame, suferințe. Am învățat să-mi controlez stările de fericire, de tristețe. Nu vreau să mai fiu o victimă a mediului, e mai bine ca fericirea să țină de tine", a spus Randi în podcastul Ilincăi Vandici.

Păreri bine împământenite în crezul său sunt și cele legate de religie sau căsătorie, pe care le consideră inutile. Nu se vede mergând vreodată la Starea Civilă.

„Mai ai nevoie de acte ca să spui că tu o iubești pe ea și ea pe tine? Văd căsătoria ca religia. Două lucruri inutile. (...) Cred că spiritualitatea e o conexiune pe care o ai cu tine în primul rând, o căutarea a adevărului și o conectare cu ce e real și științific. Poți să crezi în bărboși care stau în Raiuri, de culoare albă, cu toate rudele tale acolo, într-un party pur și nevinovat care durează o eternitate, pentru că 80-90 de ani nu sunt de ajuns aici, pe Pământ. Trebuie să fii naiv să vezi lucrurile așa. (...) Eu unul nu știu cine este Dumnezeu ăsta, dacă îmi spui cine e, cum arată, unde e, pot să îți răspund. Nu mi-e frică de El. Această răsplată neprețuită care se numește eternitate îl face pe om să își facă cruci, mătănii și alte nebunii”, a mai spus Randi, citat de Pro FM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md