07:18:17 23.03.2019
 
Stiri

Un fost funcționar și-a lansat PARTID: „Un început nou în viața politică a Republicii Moldova”

Politică 19.06.2018 19:02 Vizualizări4201 Autor: Ziarul National
Un fost funcționar și-a lansat PARTID: „Un început nou în viața politică a Republicii Moldova”
IPN

Agenția Servicii Publice a înregistrat, pe 13 iunie curent, un nou partid în R. Moldova.

Este vorba de Partidul Politic Voința Poporului (PPVP) al cărui președinte a fost ales, în cadrul congresului formațiunii care a avut loc la finele lunii aprilie curent, Ștefan Urâtu, fostul vicepreședinte al Comisiei Electorale Centrale și fost președinte al Comitetului Helsinki în R. Moldova.

„Sperăm ca, odată cu înregistrarea partidului, să fie pus un început nou în viața politică a Republicii Moldova și să vină la guvernare o echipă de oameni onești, oameni care vor respecta voința poporului, care vor respecta legislația și onestitatea”, a declarat Urâtu astăzi, într-o conferință de presă.

Ion Levința, vicepreședintele Partidului Voința Poporului, a adăugat că formațiunea „reprezintă toți patrioții cinstiți de pe acest pământ”: „Cei ce au fost și sunt guvernare sunt descendenții, urmașii clanurilor mafiote oligarhice care au capturat țara și continuă să fure acest popor. Noi, Partidul Politic Voința Poporului, suntem partidul ce reprezintă toți patrioții cinstiți de pe acest pământ”.

Reprezentanții partidului afirmă că PPVP are peste șase mii de membri și 24 de organizații teritoriale, iar scopul formațiunii este să restabilească statul de drept, democrația și să reprezinte voința poporului.

Menționăm că Partidul Politic Voința Poporului este al 46-lea partid înregistrat în R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Stepan 21.06.2018 13:32

Și voi alergați după bogatie

Mr Olivia 24.06.2018 15:07

ÎMPOTRIVA DE LA MULȚUMIRE! În ceea ce privește faptul că ați devenit membru al Marelui Lumină, vă mulțumim. Fii parte din ceva profitabil și special (BINE ATI VENIT LA LUMEA ILLUMINATI). Sunteți POLITIC, ENGINEER, DOCTOR, ENTERTAINER, MODEL, FOOTBALLER GRADUATE / STUDENT, E.T.C SA V-ATI VIZATĂ EXTENSIA BUSINESS-ULUI DE A VENIT MAI MULT. Este pertinent să știți, de asemenea, că Pentru a deveni un membru, și câștiga suma de 3.000.000 de dolari ca membru iluminat și 8000 dolari la fiecare trei zile. Te rog să faci parte din "OPORTUNITATEA" AURULUI Marele organizație iluminată te face bogată și faimoasă în lume, te va scoate din rădăcina iarbă și te va duce la o înălțime mai mare dacă ai fi dorit mult timp să fim și împreună vom domnia lumii cu puterea mare și puternică a Iluminaților, o viață îndelungată și prosperitate pe pământ, cu viața veșnică și jubilarea. INBOX MR PATRICK ACUM dacă sunteți interesat !! .... VIA EMAIL: agentpatrick5@gmail.com SAU VIA WhatsApp +2348055329159 SAU VIA Website http://gravatar.com/agentpatrick5 Puteți, de asemenea, prin BLOG agentpatrick5.blogspot.com dvs. destinul este în mâna ta...

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2019 09:51 Nicolae Negru Alegerile s-au încheiat, dar campania...

18.03.2019 09:17 Nicolae Negru După politica turtei dulci, vine poli...

15.03.2019 09:23 Nicolae Negru Când „principialitatea” politicienilo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce coaliție de guvernare credeți că va fi formată în R. Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md