05:06:54 02.07.2022
Stiri

Un celebru astrolog prevede un atac al rușilor asupra Liovului și Cernăuțiului. „A doua jumătate a lunii mai și începutul lunii iunie vor fi perioada cea mai brutală”

Actualitate 17.05.2022 19:13 Vizualizări1609 Autor: Ziarul National
Un celebru astrolog prevede un atac al rușilor asupra Liovului și Cernăuțiului. „A doua jumătate a lunii mai și începutul lunii iunie vor fi perioada cea mai brutală”


Ucraina are un drum greu de parcurs în războiul cu Rusia, o victorie pe front este posibilă doar în iunie-iulie-august, dar procesul va fi lent. Este nevoie de mult efort din partea autorităților ucrainene și a armatei pentru a opri inamicul, a declarat astrologul Dmitry Uranus.

Potrivit acestuia, amenințarea cu rachete în Liov și regiune va rămâne până pe 30 mai.

În hărțile lunii noi (30.04) și pline (16.05) liniile cu aspecte tensionate ale lui Marte trec prin regiunea Liov, chiar de două ori pe lună.

„Avem nevoie de o creștere semnificativă a apărării aeriene în această regiune”, a spus el, citat de ziare.com.

Astrologul a adăugat că linia lui Marte trece și pe lângă Ternopil, Ivano-Frankivsk, Cernăuți, ceea ce indică o probabilitate mare de lovituri cu rachete asupra obiectelor din vestul Ucrainei.

„A doua jumătate a lunii mai și începutul lunii iunie vor fi perioada cea mai dificilă și brutală a acestui război. Pentru a-și atinge obiectivele, inamicul va face orice crime de război. În ciuda tuturor acestor lucruri, Ucraina trebuie să reziste”, a subliniat Uranus.

Astrologul Natalia Nesterenko a spus că Ucraina va purta discuții dificile cu Rusia în mai 2022 pentru a pune capăt războiului, dar inamicul va încerca să profite la maximum de situația de pe front, ceea ce va afecta negativ dialogul dintre părți. Cu toate acestea, războiul din Ucraina ar putea intra în curând într-o fază mai puțin agresivă.

Astropsihologul Valentina Wittrock a remarcat că președintele rus Vladimir Putin își ascunde adevărata dată de naștere pentru ca nimeni să nu poată înțelege ce îl așteaptă. Cu toate acestea, data cea mai probabilă este 7 octombrie 1950.

În plus, celebrul astrolog francez Nostradamus a prezis un război major în Europa în 2022, dar inițial s-a crezut că va fi atacat Parisul. După ce a început invazia rusă a Ucrainei, profeția a fost reinterpretată.

Ghicitorul de tarot Olga Solomka a spus că Ucraina se va elibera în sfârșit de influența rusă până la sfârșitul anului, dar victoria în război va fi umbrită de pierderi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

24.06.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // În epicentrul bătăli...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md