03:13:26 27.02.2024
Stiri

Un actor „urât”: Cum a răspuns Adam Driver când un jurnalist i-a spus că nu arată ca un star de cinema

Actualitate 07.12.2023 19:30 Vizualizări1754 Autor: Ziarul National
Un actor „urât”: Cum a răspuns Adam Driver când un jurnalist i-a spus că nu arată ca un star de cinema Profimedia


Adam Driver, actorul în vârstă de 40 de ani, a generat un val de simpatie pe rețelele sociale, după ce i s-a pus o întrebare controversată, la care starul de la Hollywood a avut o reacție foarte blândă.

În cadrul unei apariții la „Who’s Talking to Chris Wallace?”, gazda i-a spus direct lui Driver că nu arată ca un star de cinema tipic și l-a întrebat dacă nu cumva aspectul său fizic reprezintă un „handicap” în cariera lui.

Dacă Wallace a fost criticat dur pe rețelele sociale, întrebarea lui fiind considerată „grotească” sau „nesimțită”, Driver a stârnit simpatie, căci răspunsul lui a fost extrem de blând.

Înainte de a discuta despre aspectul fizic, Wallace a spus că a observat că unii dintre jurnaliști l-au comparat pe Driver cu Al Pacino și Jack Nicholson și l-a întrebat cum se simte în legătură cu astfel de comparații.

„Acești actori m-au făcut să vreau să fiu actor, știi, așa că este o comparație plăcută”, a spus Driver, adăugând că adesea alege să ignore atât complimentele, cât și comentariile negative despre cariera sa, potrivit Variety, citat de filmnow.ro.

„The New Yorker m-a numit și „față de cal”, așa că nu. Iau totul cu puțină sare”, a glumit actorul, adăugând: „Îmi amintesc că am citit o recenzie în care cineva scrisese: „Agentul lui probabil nu știe dacă să-l pună într-un film sau în derby-ul de la Kentucky. Așa că încerc să nu mă las afectat de nimic".

„Nu arăți ca un star tipic de film”, a spus, apoi, Wallace, care a reacționat: „Am lucrat constant, ceea ce este plăcut, cu oameni cu care am vrut întotdeauna să lucrez, cu oameni pe care i-am visat să lucrez”, a răspuns Driver, adăugând: „Deci, în acest sens, nu a fost ... arăt cum arăt, nu pot schimba asta. Așa că cred că m-a ajutat”.

Adam Driver îi dă viață lui Enzo Ferrari

Adam Driver (38 de ani) joacă rolul lui Enzo Ferrari, mogulul aflat în spatele mărcii de mașini de lux care-i poartă numele și astăzi.

Adam îl interpretează pe Enzo când avea în jur de 60 de ani, o perioadă în care i se spunea „Marele Bătrân”.

Peruca cu păr alb și machiajul prostetic au fost factorii cheie în transformarea lui Adam în Enzo. Îmbrăcat mereu impecabil, în costume italienești, și cu ochelari de soare la ochi, Ferrari apare în anii '50, când se lupta cu probleme personale și profesionale, cu puțin timp înainte de cursa tragică Mille Miglia.

Acțiunea filmului „Ferrari” este centrată în jurul evenimentelor din vara lui 1957, când Enzo, fost șofer de curse, se află într-o criză. Compania pe care a fondat-o din nimic alături de soția lui se află la un pas de faliment. În plus, căsnicia lor era pe marginea prăpastiei după pierderea unicului lor fiu, Dino. Aflat în aceste situații, Enzo și echipa lui de șoferi decid să intre în cursa Mille Miglia, de 1 000 de mile de-a lungul Italiei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md