02:41:42 16.05.2021
 
Stiri

Ultimul APEL la adresa cetățeanului ROMÂN Pavel Filip: „Încă nu este TÂRZIU să condiționeze continuarea guvernării alături de PSRM, cu acceptarea convoiului în PMAN. Altfel, devine complice al afrontului la adresa României”

Politică 07.05.2020 10:40 Vizualizări4790 Autor: Ziarul National
Ultimul APEL la adresa cetățeanului ROMÂN Pavel Filip: „Încă nu este TÂRZIU să condiționeze continuarea guvernării alături de PSRM, cu acceptarea convoiului în PMAN. Altfel, devine complice al afrontului la adresa României”


Fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, consideră că liderul PD, Pavel Filip, ar putea să-l determine pe Igor Dodon și Ion Chicu, dacă și-ar dori foarte mult, să permită ca ajutorul umanitar oferit de România să fie recepționat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) și nu sub podul de la Telecentru.

Potrivit lui Șalaru, prin mesajul postat pe Facebook „Pavel Filip își exersează din nou duplicitatea moștenită de la Vladimir Plahotniuc: și la putere, și în opoziție, și cu Rusia, și cu România”.

„În fața mârlăniei Guvernului Chicu și a lui Igor Dodon de a nu permite camioanelor cu ajutor umanitar din România să fie prezentate în PMAN, tot ce poate Filip este, chipurile, să se dezolidarizeze de decizia Guvernului în care are practic jumate din membri. Aflat la guvernare alături de Igor Dodon și PSRM, știind că Guvernul Chicu nu poate rezista fără voturile PD, Pavel Filip nu face nimic în afară de postarea regretelor pe Facebook. Astfel, devine complice al afrontului la adresa României care a donat acest consistent ajutor cetățenilor R. Moldova”, precizează Șalaru.

Citește și: Filip le-a cerut lui Dodon şi Chicu să recepționeze ajutorul UMANITAR din partea României în PMAN: „Pentru un astfel de ajutor se mulțumește nu sub pod. Mă DESOLIDARIZEZ..."

Dacă Pavel Filip ar fi fost sincer în declarațiile lui de prietenie față de România, atunci putea impune Guvern Chicu să accepte prezența camioanelor cu ajutoare umanitare din România, chiar cu prețul căderii Executivului, este convins secretarul general al PUN.

„Încă nu este târziu ca Pavel Filip să-și dovedească buna credință și loialitatea față de România, al cărui, apropo, cetățean este, și să condiționeze continuarea guvernării de de acceptarea convoiului in PMAN. Poate nu i-ar strica lui Pavel Filip, dacă tot a început, să se desolidarizeze și de creditul rusesc. Dacă se teme de Dodon precum șoarecele de pisică, atunci poate lua exemplu judecătorilor de la Curtea Constituțională care, supuși presiunilor întregului aparat polițienesc al lui Dodon, rezistă încă pe baricadele Constituției.

Îl rog pe Pavel Filip să rediscute cu premierul Chicu prezența ajutorului românesc în PMAN. Complicii sunt la fel de vinovați ca și făptuitorii, deoarece fără complici infractorul nu poate realiza infracțiunea. Pavel Filip, nu fi complice”, a îndemnat Șalaru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Tarnacop 07.05.2020 11:08

Dupa cate marsevenii, ticalosii, tradari si "compromisuri" comise de Filip, sa-l mai rogi sa dea dovada de barbatie si bun simt, este cam naiv ( ori se joaca circul cu distragerea atentiei de la "creditul"kcbist.)- pe care acelasi Filip la votat.

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md