21:24:23 29.09.2022
Stiri

Tăcerea lui Ion Ceban în privința ajutorului acordat de România a luat sfârșit: Aflat la București, primarul a MULȚUMIT României pentru GRANTUL de 100 de milioane de euro

Actualitate 16.02.2022 13:13 Vizualizări2290 Autor: Ziarul National
Tăcerea lui Ion Ceban în privința ajutorului acordat de România a luat sfârșit: Aflat la București, primarul a MULȚUMIT României pentru GRANTUL de 100 de milioane de euro Facebook


Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, mulțumește României pentru grantul de 100 de milioane de euro, prin intermediul căruia Bucureștiul va sprijini, în perioada următoare, financiar și tehnic, eforturile R. Moldova de dezvoltare durabilă, de avansare pe calea reformelor și apropierii de UE, precum și de creșterea rezilienței în sectoare esențiale pentru societate.

Fondatorul Mișcării Alternativa Națională (MAN) a adresat aceste mulțumiri României după cinci zile de la ședința comună a guvernelor R. Moldova și României, în cadrul unei întrevederi cu președintele Camerei Deputaților de la București, Marcel Ciolacu.

„Astăzi am avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și vicepreședintele Senatului României, Paul Stănescu. Am mulțumit pentru suportul pe care l-a oferit și îl oferă România R. Moldova în diferite domenii, infrastructură, educație, social, cultură și altele. La fel, fiind vicepreședintele Congresului Autorităților Locale din Moldova, am ținut să mulțumesc în numele tuturor primarilor pentru grantul de 100 de milioane de euro suport pentru alte programe și proiecte în R. Moldova. Am discutat despre numeroasele colaborări și proiecte pe care le are Chișinăul cu diverse orașe și regiuni din România și am pledat pentru extinderea acestora în Chișinău și suburbii”, a precizat Ceban, într-o postare pe Facebook.

După ce, aparent, s-a distanțat de Partidul Socialiștilor din R. Moldova și Igor Dodon, primarul capitalei caută parteneri în România. Astfel, acesta i-a transmis liderului Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, că și-ar dori o colaborare mai strânsă.

„La fel, am abordat subiectul ce ține de lansarea și perspectivele Mișcării Alternativa Națională, dar și despre potențialul de colaborare cu partea română”, a conchis Ceban.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Petrea Ursu 16.02.2022 13:47

Ceban ii duce de nas pe romani cum vrea el.Da romanii naivi,il cred...

ion 16.02.2022 14:55

ivan ceban sa nu treaca sub tacere ca este dodonist si asteptat cu sa revina in Blocul Kuliocarilor.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.09.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce nu renunță Put...

23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md