14:02:40 27.10.2021
Stiri

Socialistul Țîrdea, SALARIATUL lui Filat: „Nu obișnuiesc să intru în polemici cu foștii mei angajați… Țîrdea a devenit din susținătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu…”

Actualitate 07.06.2021 18:36 Vizualizări18889 Autor: Ziarul National
Socialistul Țîrdea, SALARIATUL lui Filat: „Nu obișnuiesc să intru în polemici cu foștii mei angajați… Țîrdea a devenit din susținătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu…”


Fostul premier și lider al Partidului Liberal Democrat (PLDM), Vlad Filat, a venit cu o reacție dură la adresa deputatului socialist Bogdat Țîrdea, care afirmă că mai mulți liberal-democrați s-ar regăsi acum pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și că ar fi „părtași la furtul miliardului”. Acesta i-a amintit lui Țîrdea că „mușcă mâna care l-a hrănit” odinioară.

Filat a dezvăluit că inveteratul socialist a fost salariatul său și a ajuns în tabăra PSRM cu acceptul său.

„În general, nu obișnuiesc să intru în polemici cu foștii mei angajați, dar obrăznicia de care dă dovadă Bogdat Țîrdea sfidează nu doar bunul-simț, ci mai ales realitatea. Așadar, fostul meu salariat, Bogdat Țîrdea, a devenit din susținătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu, nu contenește cu atacurile la adresa mea și a PLDM.

Ceea ce surprinde la Bogdat Țîrdea, care o bună perioadă de timp a fost plătit de mine, este capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul. Astăzi, Bogdat Țîrdea, pe vremuri susținător al integrării europene și un critic acerb al lui Plahotniuc, se află și în tabăra antieuropenă și în alianță cu Plahotniuc. Asta doar pentru bani! Nu că ar crede în ceva”, a precizat Filat despre fostul său angajat.

Potrivit lui Filat, PSRM-ul în frunte cu Igor Dodon s-a transformat într-o gașcă de slugi aflate la dispoziția lui Plahotniuc și Șor.

„Capacitatea lui Dodon de a sluji a fost deplin dovedită încă din perioada când a părăsit PCRM-ul și l-a votat pe președintele Timofti. De altfel, despre adevăratele motive pentru care Dodon l-a trădat pe Voronin și cum a fost creat PSRM-ul vom mai vorbi...”, a punctat Vlad Filat.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Badea Ion 07.06.2021 18:46

O pepeniera de ..... si in Africa tot asa ramane.

Tarnacop 07.06.2021 19:42

Fostul bursier al Fondului Soros - Bosirov-Tirdea e ca conserva aia alterata - miroase urat, si a Lubeanka si a baliga de saigac.

ion 07.06.2021 20:09

Potrivit ideologiei kuliocarilor, banii nu put, dodonistul Tirdea trebuia intarcat la timp.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.10.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șantajul și bluful G...

22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md