06:46:14 30.03.2020
 
Stiri

Premierul Chicu va avea parte de o mare SURPRIZĂ în Parlament: „Știam cât de LAȘI sunt, am admis că vor veni azi și ne-am pregătit foarte bine. Așa că, Mister Chicu, welcome”

Politică 21.02.2020 10:50 Vizualizări2754 Autor: Ziarul National
Premierul Chicu va avea parte de o mare SURPRIZĂ în Parlament: „Știam cât de LAȘI sunt, am admis că vor veni azi și ne-am pregătit foarte bine. Așa că, Mister Chicu, welcome”


Premierul Ion Chicu ar urma să vină astăzi în Parlamentul R. Moldova, pentru a prezenta bilanțul celor 100 de zile de activitate a Cabinetului său. Reprezentanții opoziției spun că nu au fost informați despre faptul că va veni Ion Chicu astăzi în Parlament.

„Dacă vine Chicu azi în Parlament, înseamnă că sunt disperați rău. Se tem de audieri și întrebări, se tem de o dezbatere parlamentară veritabilă. Vor să bifeze și să pună bifă. De încălcarea Regulamentului Parlamentului nici nu mai vorbesc…Dar am o veste proastă pentru ei: noi știam cât de lași sunt, am admis că vor veni azi și ne-am pregătit foarte bine. Așa că, Mister Chicu, welcome!”, a menționat deputatul PAS, Sergiu Litvinenco.

CITIȚI și AVERTISMENTUL deputaților PAS adresat Zinaidei Greceanîi: Vor BLOCA vineri tribuna Parlamentului, dacă ministrul Ciocoi nu vine în fața legislatorilor. Răspunsul spicherului

Deputații din opoziție au anunțat ieri că vor bloca tribuna principală a Parlamentului R. Moldova, în legătură cu faptul că majoritatea parlamentară formată din PSRM – PD nu a pus pe ordinea de zi examinarea moțiunii simple împotriva ministrului Aureliu Ciocoi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md