08:08:31 17.06.2024
Stiri

Oamenii lui Șor, care au sosit de la Moscova, au provocat un adevărat SCANDAL la Aeroport. Unul dintre aceștia va fi documentat pentru HULIGANISM, după ce a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii de frontieră

Actualitate 11.06.2024 12:39 Vizualizări2195 Autor: ZiarulNational
Oamenii lui Șor, care au sosit de la Moscova, au provocat un adevărat SCANDAL la Aeroport. Unul dintre aceștia va fi documentat pentru HULIGANISM, după ce a manifestat un comportament agresiv față de polițiștii de frontieră
Captură


Simpatizanții fugarului Ilan Șor, care au revenit în această dimineață de la Moscova, au provocat un adevărat scandal la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Patru persoane au fost documentate pentru huliganism și tulburarea ordinii publice, informează Poliția de Frontieră.

Nemulțumiți că au fost supuși unor verificări, oamenii lui Șor au avut un comportament agresiv față de oamenii legii. Mai mult, acești au început să scandeze: „Jos Maia Sandu!”.

„Poliția de Frontieră a înregistrat în această dimineață un șir de provocări și comportament agresiv din partea unui grup de persoane care venea de la Moscova, în zona de sosiri a Aeroportului Internațional Chișinău. Unui pasager i-a fost întocmit un proces-verbal pentru comportament agresiv asupra polițiștilor de frontieră aflați în serviciu. Persoana este acuzată de comiterea infracțiunii de huliganism”, comunică Poliția de Frontieră.

CITIȚI și SURSE // Sute de moldoveni, convocați de condamnatul Ilan Șor la Moscova: Ținuți până la două săptămâni în Federația Rusă pentru a-i instrui cum să ațâțe cetățenii R. Moldova împotriva referendumului de aderare la UE

De asemenea, au fost identificați alți trei pasageri care vor fi documentați pentru tulburarea ordinii publice și trași la răspundere pentru contravenția comisă.

„Siguranța tuturor pasagerilor este prioritară și nu vom tolera nicio încălcare a drepturilor acestora, solicitând totodată fiecărui călător să respecte măsurile la control impuse la trecerea frontierei de stat”, se mai arată în comunicatul Poliției de Frontieră.


Stiri relevante
16.06.2024 10:22 695 Mașa și Medvedev

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md