05:54:47 29.03.2020
 
Stiri

Momentul ADEVĂRULUI // O voce importantă din PD afirmă că fracţiunea trebuie să VOTEZE moţiunea simplă împotriva ministrului Ciocoi: „Este cazul ca dumnealui să-și dea DEMISIA, până ca aceasta să ajungă să fie dezbătută în plenul Parlamentului"

Politică 17.02.2020 21:24 Vizualizări2954 Autor: Ziarul National
Momentul ADEVĂRULUI // O voce importantă din PD afirmă că fracţiunea trebuie să VOTEZE moţiunea simplă împotriva ministrului Ciocoi: „Este cazul ca dumnealui să-și dea DEMISIA, până ca aceasta să ajungă să fie dezbătută în plenul Parlamentului


Unii deputaţi din PD vor susţine moţiunea simplă împotriva ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, care a declarat recent că Rusia ar fi oprit vărsările de sânge pe Nistru.

„Consider că fracțiunea PD trebuie să susțină moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, care trebuia să se ocupe de politica externă, dar nu de interpretarea istoriei. Este cazul ca dumnealui să-și dea demisia de onoare, până ca aceasta să ajungă să fie dezbătută în plenul Parlamentului", a declarat în această seară deputatul PD, Andrian Candu.

Potrivit fostului spicher, declarația scandaloasă a lui Ciocoi a creat, pe bună dreptate, un val de nemulțumire și indignare în societate.

„Subiectul a fost abordat de colegi din Organizația teritorială a PD din Drochia, care la fel s-au expus ferm pentru susținerea moțiunii. Am discutat și alte teme la zi, precum și despre contextul politic actual și deciziile pe care trebuie să le ia formațiunea, decizii extrem de responsabile de care depinde agenda oamenilor, viitorul proeuropean al țării și al partidului, decizii care trebuie luate transparent", a completat Candu, care a fost astăzi la Drochia.

Andrian Candu a fost la Drochia cu deputaţii Sergiu Sîrbu, Vladimir Vitiuc, Gheorghe Braşovschi, Grigore Repeşciuc şi Corneliu Padnevici.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Basarabeanu49 18.02.2020 11:28

Încep a prinde la minte, băieții.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md