09:50:29 21.09.2017
Stiri

UPDATE // Mihail Saakașvili a reușit să intre în Ucraina

Știri 10.09.2017 14:19 Vizualizări4071 Autor: Ziarul National
UPDATE // Mihail Saakașvili a reușit să intre în Ucraina

UPDATE // Fostul guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saaakașvili, a ajuns la Kievși a fost întâmpinat de mai mulți susținători de-ai săi.


UPDATE // Se pare că planurile s-au schimbat, iar trenul rămâne nemișcat într-o gară din Polonia. Martorii spun că trenul nu pornește la indicațiile Poliției de Frontieră a Ucrainei, deoarece Mihail Saakașvili refuză să părăsească vagonul.

UPDATE // Saakașvili este însoțit de un eurodeputat din partea Poloniei, care a solicitat autorităților poloneze să permită ca trenul să se miște din gară. Saakașvili a anunțat că deja la intrarea trenului în Ucraina se așteaptă că nu i se va permite accesul.Fostul președinte al Georgiei și guvernator al regiunii Odessa, Mihail Saakașvili, încearcă să ajungă astăzi la Kiev, asta în pofida faptului că președintele Petro Poroșenko i-a retras cetățenia.

Politicianul a urcat într-un tren „intercity” și din Polonia vrea să ajungă în Ucraina. Mașinistul refuză să pornească trenul din loc.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md