04:07:09 30.05.2023
Stiri

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis demersul privind autorizarea finalizării urmăririi penale în lipsa învinuitului Vladimir Plahotniuc în dosarul „frauda bancară”

Actualitate 17.11.2022 17:56 Vizualizări2274 Autor: Ziarul National
Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis demersul privind autorizarea finalizării urmăririi penale în lipsa învinuitului Vladimir Plahotniuc în dosarul „frauda bancară”


Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis astăzi, 17 noiembrie, demersul privind autorizarea finalizării urmăririi penale în lipsa învinuitului Vladimir Plahotniuc, în dosarul „frauda bancară”.

Hotărârea respectivă urma să fie luată acum trei luni, 22 august 2022, însă apărătorii fostului coordonator al coaliției de guvernare au tergiversat derularea procesului. Astfel, în acest caz a fost desemnat zilele trecute un avocat din oficiu.

Citește și: Apărătorii lui Plahotniuc ar TERGIVERSA finalizarea urmării penale în dosarul „frauda bancară”, iar din acest motiv a fost desemnat un avocat din oficiu

Hotărârea instanței poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău, iar ulterior cauza penală va fi expediată în judecată pentru examinare în fond.

Amintim că Vlad Plahotniuc a fost pus sub acuzare pentru crearea și conducerea unei organizații criminale, escrocherie săvârșită în proporţii deosebit de mari și spălarea banilor săvârşită de o organizaţie criminală, în proporţii deosebit de mari în cadrul dosarului care vizează jaful bancar.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md