04:16:23 16.04.2024
Stiri

Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”: „Nu mi-am revenit niciodată”

Actualitate 23.02.2024 15:28 Vizualizări1350 Autor: Ziarul National
Sylvester Stallone a trecut prin șapte operații după ce și-a fracturat gâtul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”: „Nu mi-am revenit niciodată” Profimedia


Sylvester Stallone a făcut o serie de dezvăluiri în noul sezon „The Family Stallone”, mărturisind că a fost nevoit să treacă prin șapte operații majore după ce și-a fracturat gândul în timpul filmărilor pentru „The Expendables”. La vremea respectivă, actorul în vârstă de 77 de ani filma o scenă cu luptătorul devenit actor Steve Austin.

„Am făcut lucruri stupide. Regizam Expendables și, ca un idiot, acceptam orice. Îmi amintesc de o lovitură pe care am simțit-o ca o bubuitură”, a povestit Stallone. „Steve știa. Nu mi-am revenit niciodată. După acel film, fizic nu a mai fost la fel. I-am avertizat pe oameni să nu-și facă propriile cascadorii”, a adăugat el, citat de filmnow.ro.

Soția lui Sylvester Stallone, Flavin, a adăugat: „Sly încerca să mascheze durerea, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. Nu-i place ca oamenii să știe că a avut șapte operații la spate”.

„Este foarte înfricoșător pentru familia noastră de fiecare dată când Sly trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală, pentru că nu se știe niciodată...nimeni nu știe”, a mai spus Flavin.

De asemenea, fiica actorului, Scarlett, în vârstă de 21 de ani, a spus: „Este foarte greu să-l văd pe tatăl meu trecând prin încă o operație dureroasă. Toată copilăria mea a avut dureri”.

Stallone a avut nevoie de o tijă de metal care să-i susțină gâtul, în urma accidentului de pe platoul de filmare. De asemenea, a făcut o mulțime de tratamente pentru coloană și umeri.

Sylvester Stallone și-a pus fiicele să facă antrenamente de autoapărare înainte de a se muta în New York: „A fost o rutină riguroasă”

Actorul din „Rocky”, în vârstă de 77 de ani, și soția sa, Jennifer Flavin, în vârstă de 55 de ani, își promovează în prezent noul sezon din reality show-ul „The Family Stallone”. Fiicele lor, Sophia și Sistine, au fost alături de ei, dezvăluind că tatăl lor le-a pus să facă antrenamente de autoapărare înainte de a se muta în New York.

Într-un interviu pentru New York Post, Sly a dezvăluit că era atât de îngrijorat că fiicele lui vor locui în New York, încât le-a pus să se antreneze.

„Eu și Sophia am făcut antrenamente serioase”, a spus Sistine. „Cel mai greu a fost când am stat șase ore în pădure”, a adăugat ea, susținând că ea și sora ei erau obișnuite cu aceste lucruri. „Nu sunt surprinsă că tata ne-a pus să trecem prin așa ceva, pentru că toată viața noastră am fost lângă el și l-am văzut făcând astfel de antrenamente de autoapărare în stil militar”, a mai spus tânăra.

Sophia și-a amintit de rutina ei de dimineață cu Sly, care presupunea trezirea la 6 dimineața pentru a lua un mic dejun neobișnuit. „A fost o rutină riguroasă. În fiecare zi, la 6 dimineața, ne punea să mâncăm ouă cu ketchup. Acea combinație ne ajuta să ne creștem forța”.

„Apoi făceam o mulțime de ridicări, flotări, smucituri”, a adăugat Sophia, în timp ce Sistine a spus amuzată: „Ne-a transformat în băieții perfecți”.

Unul dintre antrenamentele fetelor, pe care l-au făcut înainte de a se muta în New York, a fost dezvăluit în sezonul 2 al emisiunii, în care fiicele lui Stallone trebuiau să urmărească un pui viu, antrenament pe care însuși actorul l-a făcut într-o scenă memorabilă din „Rocky II”.

„Este mai greu decât pare. Am fost bătută de un pui”, a spus Sistine.

Cea mai mică dintre fiicele lui Sylvester Stallone, Scarlett, în vârstă de 21 de ani, a început facultatea de curând și locuiește în Miami. Ea nu a fost nevoită să urmeze antrenamentul riguros. „Am fost atât de fericită că nu am fost implicată”, a glumit Scarlett.

Ea și-a amintit de un moment memorabil pe care l-a trăit atunci când a fost în vizită la surorile ei din New York. „Prima dată când am văzut orașul cu Sistine, ea a călcat pe un șobolan. Era de mărimea unui câine. Am țipat și am alergat în toate părțile”.

Sophia și Sistine locuiesc în New York de mai bine de un an, dar asta nu l-a făcut pe tatăl lor să fie mai puțin îngrijorat. „Nu cred că o să stea liniștit niciodată. E un tată clasic, super protector. Trei fiice la o vârstă la care, știi, suntem cam peste tot și ne plimbăm”, a spus Sistine.

„Ajută mult faptul că mama ne urmărește pe o aplicație, astfel încât ei știu unde suntem tot timpul”, a adăugat Sophia.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md