20:15:45 18.02.2020
 
Stiri

SURSE // DETALII despre motivele care l-ar fi determinat pe Luncașu să-și ia viața: Dezlegarea misterului ar fi chiar în bilețeul de adio

Social 18.08.2019 12:07 Vizualizări10581 Autor: Ziarul National
SURSE // DETALII despre motivele care l-ar fi determinat pe Luncașu să-și ia viața: Dezlegarea misterului ar fi chiar în bilețeul de adio ProTV
Imagine de la locul tragediei


Presiunile la care ar fi fost supus în ultima vreme l-ar fi determinat pe omul de afaceri Iurie Luncașu să-și ia viața.

Cel puțin, așa afirmă surse din Poliție care fac referire la declarațiile unor apropiați ai lui Iurie Luncașu. Potrivit lor, Iurie Luncașu ar fi primit în ultimul timp mai multe amenințări.

„Ceea ce s-a întâmplat este consecința presiunilor asupra lui Luncașu la care acesta a fost supus în ultima vreme. Presiunile veneau din cercul actualei guvernări, mai exact de la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, iar lui Luncașu i se cerea insistent să declare că beneficiarul real al mai multor imobile, inclusiv al așa-numitei „case albe” de la Telecentru, este Vlad Plahotniuc, nu el. Apropiații lui Luncașu spun că bilețelul de adio al acestuia anume despre acest lucru vorbește”, ne-au declarat sursele.

Mai exact, amenințările pe care l-ar fi primit cel care și-a tras, ieri-seară, un glonte în cap, se refereau la faptul că va face pușcărie și îi vor fi distruse afacerile.

Menționăm că Iurie Luncașu l-a pus pe șoferul său, care l-a transportat mai întâi în afara Chișinăului, să scrie pe un bilețel: „Căsuță albă am cumpărat-o în 2017, am fost investitor”.

Luncașu a fost un apropiat al lui Vlad Plahotniuc și s-ar fi sinucis ieri-seară, pe traseul Ialoveni-Chișinău.

„Poliția Buiucani informează că, pe 17.08.2019, orele 20:07, în Unitatea de Gardă a parvenit înștiințarea 112 precum că pe traseul R-6 se află o persoană împușcată în regiunea capului. Potrivit declarațiilor celui care a sunat la 112, Luncașu s-a împușcat din arma personală în regiunea capului și în urma leziunilor corporale primite a decedat la fața locului.

Fiind audiat cel care a sunat la poliție, cet. Babin Boris, a declarat că activează ca șofer la cet. Luncașu Iurie și la 17.08.2019, aproximativ orele 19:00, a fost contactat telefonic de șeful său care i-a cerut să vină la domiciliu și să se deplaseze într-o direcție necunoscută la aer curat. Șoferul a mers cu automobilul de serviciu la casa lui Luncașcu de unde l-a luat și s-au îndreptat spre traseul R-6 (Ialoveni-Durlești).

La un moment dat, Luncașu Iurie i-a cerut șoferului să oprească automobilul în câmp și să scrie o scrisoare cu următorul conținut: „Căsuță albă am cumpărat-o în 2017, am fost investitor”. Ulterior, a ieșit din automobil, comunicîndu-i șoferului că iese să răsufle aer curat, în urma căreia s-a împușcat în regiunea capului din pistolul cu glonț de model Astra, cal. 6,35, nr. 85034, și a decedat în urma traumelor primite. În Registrul de stat al armelor, cet. Luncașu Iurie figurează ca posesor a cel puțin 6 arme”, a scris noi.md, cu referire la informații de la Poliție.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Voila 18.08.2019 13:10

Luncașu era analfabet și nu putea să scrie?

ion 18.08.2019 16:37

Luncasul a vrut sa-i fraereasca Casa Alba a Plahanului.A crezut ca el e fugar si poti sa-i ei casa.A uitat ca Tutu îl slujeste pe Plahan pina la ultima suflare.Asa le trebuie hotilor, las sa se bata intre ei pin s-or satura de bogatie furata.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md