07:38:29 25.09.2020
 
Stiri

RĂSPLATĂ // Străinii care au lucrat în PRIMA LINIE a bătăliei împotriva coronavirusului vor avea prioritate la obţinerea cetăţeniei Franței

Actualitate 16.09.2020 08:30 Vizualizări841 Autor: Ziarul National
RĂSPLATĂ // Străinii care au lucrat în PRIMA LINIE a bătăliei împotriva coronavirusului vor avea prioritate la obţinerea cetăţeniei Franței


Străinii care lucrează în Franţa în prima linie a bătăliei împotriva coronavirusului trebuie urmăriţi rapid în funcţie de naţionalitate. Guvernul francez a trimis o directivă oficialilor locali pentru „recunoaşterea muncii lucrătorilor străini în timpul pandemiei” prin accelerarea naturalizării acestora, scrie Mediafax.ro.

Printre cei numiţi în directivă sunt lucrătorii în domeniul îngrijirii, colectorii de deşeuri, agenţii de pază şi îngrijitorii de copii.

Ministrul cetăţeniei, Marlène Schiappa, a declarat că Franţa vrea să-şi arate recunoştinţa faţă de cei care „şi-au arătat ataşamentul faţă de naţiunea noastră”.

„Ţara noastră a putut conta pe solidaritatea şi generozitatea lor”, a spus Schiappa.

Directiva precizează: „Au participat activ la efortul naţional cu dăruire şi curaj ... Statul doreşte să le recunoască angajamentul. ”

Directiva sugerează că aceste cereri de cetăţenie ar trebui să aibă prioritate, iar oficialii locali trebuie să verifice contribuţia pe care au adus-o. De asemenea, propune ca cei care au efectuat „servicii importante” să aibă cerinţa de rezidenţă redusă de la cinci ani la doi ani.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

18.09.2020 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // E posibilă refacerea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md