13:16:20 04.06.2023
Stiri

Șoferița de troleibuz, care a strivit mortal o fetiță de 12 ani la Ciocana, dată pe mâna judecătorilor: Ce perioadă ar putea sta la pușcărie

Actualitate 25.05.2023 12:27 Vizualizări917 Autor: Ziarul National
Șoferița de troleibuz, care a strivit mortal o fetiță de 12 ani la Ciocana, dată pe mâna judecătorilor: Ce perioadă ar putea sta la pușcărie


Șoferița de troleibuz, care a accidentat mortal, pe 24 martie curent, o fetiță de 12 ani în sectorul Ciocana al capitalei riscă până la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloacele de transport.

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Principal, anunță că a transmis în instanță cauza penală de învinuire a femeii învinuite de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei, care a provocat, din imprudenţă, decesul unei persoane.

Potrivit procurorilor, învinuita a ignorat, în timpul deplasării cu mijlocul de transport, cerințele Regulamentului Circulației Rutiere, fapt ce a dus la tamponarea unei minore de 12 ani.

Mai exact, șoferița de troleibuz, care se afla în zona de acțiune a indicatoarelor rutiere „Trecere pentru pietoni” și marcajului rutier „Trecere pentru pietoni” pe bd. Mircea cel Bătrân din mun. Chișinău, nu a a stopat troleibuzul, deși alţi participanţi aveau prioritate în spaţiul longitudinal al carosabilului, și a tamponat fetița care a decedat la fața locului.

Învinuita și-a recunoscut integral vina și se află în arest la domiciliu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md