19:36:08 26.09.2020
 
Stiri

Sfârşitul OMENIRII a fost prezis de către un computer, iar alte previziuni TERIBILE ale lui s-au ADEVERIT deja. ''Nu mai avem mult timp''

Știri 21.01.2020 19:29 Vizualizări3476 Autor: Ziarul National


Sfârşitul OMENIRII a fost prezis de către un computer, iar alte previziuni TERIBILE ale lui s-au ADEVERIT deja. ''Nu mai avem mult timp''

Un model matematic realizat la începutul anului 1970 de către un inginer din cadrul MIT prezicea un lucru terifiant. Atât de înfricoşător încât semnala sfărşitul civilizaţiei umane de pe Pământ.

Modelul bazat pe lucrarea părintelui sistemului dinamicii, Jay Wright Forrester, a fost utilizat de patru dintre studenţii săi. Conform Science Alert, citat de descopera.ro, cercetătorii au fost angajaţi de organizaţia Club of Rome pentru prezicerea unui viitor în care populaţia este în creştere, însă resursele planetei sunt finite.

Cercetarea denumită The Limits to Growth devine cunoscută ca „una dintre cele mai importante lucrări din 1970”, însă nu oferea o perspectivă optimistă asupra lumii din viitor. Modelul analiza cinci factori: creşterea populaţiei, producţia agriculturii, resursele ce nu se regenerează, producţiile industriale şi generaţiile de populaţii.

Prin intermediul modelului computerizat denumit World3, a fost prezisă o traiectorie a colapsului societăţii noastre în timpul acestui secol. În cadrul acestor calcule nu au fost însă luate în considerare variabilele schimbărilor climatice. În momentul publicării, lucrarea a fost criticată la nivel global.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


macar 21.01.2020 22:07

~~~~~~dodon nici vintul nul ajunge !!! dodon se plimba prea foarte de Ghisinau -Moscove!!! foartemul se odihneste lamunti !!! Foarte mul se scalda !!! Forte mul Fura !!! Gin ce a promis nimic nu a afacut !!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md