05:04:46 08.12.2021
Stiri

S.A „Metalferos” comentează acuzațiile procurorului general: „Informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe”

Actualitate 20.08.2020 16:01 Vizualizări1214 Autor: Ziarul National


S.A „Metalferos” comentează acuzațiile procurorului general: „Informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe” point.md

Administrația S.A „Metalferos” respinge acuzațiile lansate astăzi de procurorul general, Alexandru Stoianoglo, potrivit cărora schemele aplicate timp de mulți ani la această companie ar fi adus bugetului de stat prejudicii de 1,2 miliarde de lei, bani care ar fi ajuns pe conturile unor companii nerezidente al cărui beneficiar ar fi fost Vladimir Plahotniuc.

„S.A. „Metalferos” îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu noile acuzaţii calomnioase lansate în spaţiul public la adresa companiei. Procurorul general a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia și de a distruge S.A. „Metalferos”. Ne exprimăm nemulțumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obţine o investigare obiectivă a tuturor informaţiilor despre companie s-au sfârșit prin nedorinţa organelor competente de a face acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Citește și: VIDEO // Procurorul general oferă DETALII despre dosarul „Metalferos”: Prejudicii de 1,2 MILIARDE de lei pentru bugetul de stat, „afacerea” Plahotniuc și „scurgerile” de informații

Administrația S.A „Metalferos” susține că toate acuzațiile procurorilor ar fi bazate pe „presupuneri”.

„Ținem să subliniem că toate informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către către S.A „Metalferos” nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe. Cerem organelor fiscale sau altor organe abilitate să facă investigatiile de rigoare, pentru a contesta toate informațiile false aduse la adresa companiei. Cerem investigarea obiectivă a tuturor acuzaţiilor ce se aduc la adresa noastră. Orice declarație falsă lansată în spatiul public aduce prejudicii financiare foarte mari întreprinderii, lucru care afectează nu numai angajații companiei, ci și economia R. Moldova, în general”, mai spune compania.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md