„Romanian flavours”- Săptămâna bucătăriei românești la Consiliul Uniunii Europene
În cea de-a doua săptămână a lunii aprilie, pe durata Președinției Române a Consiliului UE, în restaurantele Consiliului (clădirile Justus Lipsius și Lex) s-au servit mâncăruri românești.
Printre felurile de mâncare servite se numără ostropel de pui cu piure, ardei umpluți, ciorbă rădăuțeană. Cum sărbătorile Pascale se apropie, ca desert Președinția României a introdus câteva dintre rețetele noastre preferate, precum pasca și cozonacul, transmite caleaeuropeana.ro.
Bucătăria românească poate fi descrisă, în termeni foarte simpli, ca ceva excepțional. Ceea ce o face cu adevărat specială este amestecul divers de mâncăruri diferite din mai multe culturi cu care a intrat în contact, păstrând în același timp propriul său caracter.
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”
Friptură pe bază de AER. Nu este o glumă