21:44:01 20.02.2018
Stiri

Românca sexy la care CEAUŞESCU a „închis” ochii. Curajoasă şi într-o ipostază EROTICĂ, ne arată lucruri „Extra” şi aflăm de la ce vin literele PECO

Știri 11.02.2018 19:30 Vizualizări775 Autor: Ziarul National
Românca sexy la care CEAUŞESCU a „închis” ochii. Curajoasă şi într-o ipostază EROTICĂ, ne arată lucruri „Extra” şi aflăm de la ce vin literele PECO

Înainte de momentul 89, după care a început să răsare soarele de la Vest pentru companiile de stat – cum altfel atunci? -, reclamele la produse erau cumva degeaba. În primul rând pentru că nu găseai produsele, iar în al doilea rând că nu exista concurenţă. Totul era mâna statului şi fiecare produs avea un singur producător.

Un fel de monopol impus de ideologia comunistă. Şi nicio reclamă nu trecea pragul tiparului sau al tv-urilor fără un acord de la înalta conducere de stat şi de partid. În 1973, încă înainte să calce rău pe bec unicul cârmaci, a apărut această reclamă – sexy, zicem noi.

Adică domnişoara e cu coapsele pe afară şi căţărată pe pompă de benzină. Simbolistică destul de erotică. Din pagina de FB care ne-a amintit această reclamă afăm şi dela ce vin iniţialele PECO – nu dela petrol şi combustibili, aşa cum credeam şi cum – unii dintre noi ştiau -, ci de la produse etilate cu cifră octanică. Bun!, scrie promotor.ro.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2018 08:59 Ziarul National Chirtoacă, Usatîi, asemănări și difer...

16.02.2018 09:16 Nicolae Negru De ce România nu se teme de Republica...

12.02.2018 09:15 Nicolae Negru Eșecul major al Guvernului Filip

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md