REȚETĂ // File de pește în crustă crocantă
Această rețetă este perfectă chiar și pentru cei cărora nu le place peștele în mod deosebit. Este un preparat crocant și delicios, perfect pentru o masă în familie. Va fi în mod sigur pe placul copiilor.
Ingrediente:
4 bucăți de file de pește (aprox. 170 de grame), în funcție de preferințe
1 ou
2 linguri cu muștar de masă
1/2 linguriță cu sare
1 cană și jumătate cu fulgi de cartofi pentru piure
1/4 cană cu ulei pentru prăjit.
Mod de preparare:
Bate împreună oul, muștarul și sarea într-o farfurie întinsă. Pune fulgii de cartofi într-o altă farfurie.
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Dă fileurile de pește prin amestecul de ou și apoi trece-le prin fulgii de cartofi, având grijă să acoperi peștele cu fulgi pe toate părțile.
Dacă vrei să fie și mai crocant, dă iar prin ou și apoi prin fulgi de cartofi. Se va forma o crustă mai groasă.
Prăjește fileurile de pește timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când crusta este rumenită și aurie.
Sursa: eva.ro
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională
VIDEO // O femeie de la Cahul, reținută după ce a comandat asasinarea fostului soț: A cumpărat substanța cu care urma să fie otrăvit bărbatul și i-a promis 20 000 de euro unui killer, care s-a dovedit a fi un agent sub acoperire