23:27:13 23.06.2024
Stiri

Reduceri de până la 80% la cărți, în cadrul Salonului „Bookfest 2024”, desfășurat la București începând cu data de 29 mai: R. Moldova, invitat special la eveniment

Actualitate 16.05.2024 15:24 Vizualizări556 Autor: Ziarul National
Reduceri de până la 80% la cărți, în cadrul Salonului „Bookfest 2024”, desfășurat la București începând cu data de 29 mai: R. Moldova, invitat special la eveniment


Salonul Internațional de Carte „Bookfest” își va deschide porțile pentru pasionații de lectură pe 29 mai și va avea intrarea este liberă în toate cele cinci zile ale evenimentului.

Între 29 mai și 2 iunie, vizitatorii vor putea găsi la „Bookfest”, care va avea loc la „Romexpo”, București, circa un milion de volume, sute de titluri noi, aproximativ 300 de lansări de carte și dezbateri, dar și peste 60 de evenimente dedicate copiilor.

„Pe lângă evenimentele cu cei mai cunoscuți autori ai momentului, „Bookfest” vă oferă șansa să vă cumpărați cărțile mult râvnite la prețuri mai mici decât în librărie.
Multe dintre editurile prezente în cadrul salonului de carte au anunțat deja că vor avea reduceri de până la 80% din prețul de librărie”, anunță organizatorii.

Republica Moldova este Invitatul de Onoare a celei de-a XVII-a ediție a salonului, iar publicul se va bucura de numeroase evenimente susținute atât la standurile editurilor, cât și la scenele Arena, Matca și Arca, dar și la Cafeneaua Artelor și Cafeneaua Literară sau la nou-inauguratul spațiu „BooksToScreen”.

R. Moldova a pregătit aproximativ 40 de evenimente, de care se vor bucura cei care vor trece pragul Pavilionului B2. Programul bogat cuprinde evenimente cu o arhitectură diversă: de la lansări de carte până la dezbateri pe teme dintre cele mai actuale.

Ediția din acest an a Salonului de Carte Bookfest va fi deschisă oficial miercuri, 29 mai, la ora 12.00, în cadrul unei ceremonii la care au fost invitate înalte oficialități din România și Republica Moldova.

Salonul Internațional de Carte „Bookfest” este un eveniment organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României de către Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România. Salonul de Carte „Bookfest” are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md