02:12:38 22.01.2018
Stiri

Răspunsul neașteptat al unei vedete pentru un fan care a făcut-o bătrână

Monden 14.01.2018 10:30 Vizualizări828 Autor: Ziarul National
Răspunsul neașteptat al unei vedete pentru un fan care a făcut-o bătrână Libertatea

Interpreta din România, Delia, a răspuns neașteptat pentru un fan care a făcut-o bătrână într-o postare pe contul de socializare. Acesta i-a recomandat artistei, care se află în vacanță împreună co soțul ei, să nu se mai macheze.

Delia a fost din nou criticată. Un fan i-a transmis că este bătrână și că nu a trebui să se mai machieze. „Se vede că ești bătrână. Nu te mai mai machia. E doar un sfat. Te pup”, i-a scris un băiat.

„Păi și dacă ești bătrână, nu te mai dai cu rimel, cu ruj? Gata? S-a terminat viața? Copilaș drăgălaș, bătrânețea e proces absolut firesc. Îți doresc să o apuci”, i-a răspuns imediat Delia, scrie Libertatea.

Delia, care a vorbit recent despre tatăl său care este călugăr la Muntele Athos, a recunoscut că nu poate să se apropie de ace. „Am o chestie cu acele, nu îmi plac. Singurele de care nu mi-e teamă sunt acele de tatuat”, a mărturisit Delia, care, în urmă cu câteva zile, a lansat piesa „Verde Împărat”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md