19:02:22 26.01.2020
 
Stiri

Prețurile pentru serviciile de înregistrare a numelui de domeniu „.md” vor costa cu 33% mai puțin în 2020

Știri 03.01.2020 17:47 Vizualizări2454 Autor: Ziarul National
Prețurile pentru serviciile de înregistrare a numelui de domeniu „.md” vor costa cu 33% mai puțin în 2020


Prețurile pentru serviciile de înregistrare a numelui de domeniu „.md” vor costa cu 33% mai puțin în 2020, anunță Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC). Reducerea respectivă a fost aprobată în august 2019 de Guvernul Maia Sandu.

Reducerea prețului a numelui de domeniu „.md” a fost posibilă grație absorbției de către Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică a Întreprinderii de Stat „MoldData”.

„Am convingerea că STISC, instituția care urmează să fie succesoare de drepturi și obligații a Întreprinderii de Stat „MoldData”, își va asuma în totalitate responsabilitatea de a oferi servicii calitative, operative, accesibile, transparente şi eficiente din punctul de vedere al costului pentru un număr cât mai mare de persoane cu îmbunătăţirea în mod continuu a calităţii şi accesibilităţii acestora, în funcţie de interesele cetăţenilor şi mediului de afaceri”, a declarat directorul STISC, Serghei Popovici.

Fuzionarea STISC și Securitate Cibernetică” și a Î. S „MoldData” vine să asigure realizarea parţială a unor obiective asumate de Guvern în Strategia naţională de dezvoltare a societăţii informaţionale „Moldova digitală 2020”, în mod deosebit pe partea ce ţine de necesitatea stabilirii şi delimitării clare a funcţiilor de elaborare a politicii statutului în domeniul securităţii cibernetice și de funcţiile de implementare a politicii în acest domeniu, precum şi de funcţiile de efectuare a auditării securităţii cibernetice.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.01.2020 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cauza adevărată a de...

20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

17.01.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema lui Dodon în ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md