06:07:43 21.09.2018
 
Stiri

PERFORMANȚĂ // Un medic cardiolog de la București, originar din R. Moldova, aduce României PREMIUL I de la un concurs din Germania: „Mândră că sunt român”

Moldovenii în lume 19.06.2018 09:00 Vizualizări6988 Autor: Ziarul National
PERFORMANȚĂ // Un medic cardiolog de la București, originar din R. Moldova, aduce României PREMIUL I de la un concurs din Germania: „Mândră că sunt român” Facebook
Tatiana Melnic

O tânără originară din R. Moldova, stabilită de un an la București, aduce României premiul întâi de la un congres desfășurat recent în Düsseldorf, Germania.

Tatiana Melnic este medic cardiolog de profesie și, după câțiva ani lucrați în R. Moldova, s-a stabilit la București, unde activează la Clinica Polisano.

La „6th International Congres on Complications during Cardiovascular Interventions”, desfășurat în Düsseldorf la mijlocul lunii mai curent, au participat reprezentanți din 25 de țări, Tatiana reprezentând România.

Juriul i-a acordat Tatianei Melnic premiul întâi pentru prezentarea rolului stenturilor multistrat în tratamentul disecției aortice.„Din cele 25 de țări participante la 6th Internațional Congres on Complications during Cardiovascular Interventions, Germania, cei trei președinți ai congresului:

  1. Michael Haude, Germany;
  2. Eric Eeckhout, Switzerland;
  3. Amir Lerman , USA;

Au decis că premiul 1 pleacă în România. Mă întorc acasă cu primul loc, mândră că sunt român!”, a scris medicul cardiolog pe Facebook.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Polilogu 19.06.2018 12:00

Bravo TATIANA !! ROMANIA te iubeste !

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md