21:46:46 23.01.2020
 
Stiri

Octavian Țîcu o acuză de IPOCRIZIE pe Maia Sandu: „Când ești la guvernare, cultivi Homo Moldovanus Civic, iar când ești cu fundul în baliga moldovenească - cauți sprijin în România”

Politică 05.12.2019 15:16 Vizualizări4626 Autor: Ziarul National
Octavian Țîcu o acuză de IPOCRIZIE pe Maia Sandu: „Când ești la guvernare, cultivi Homo Moldovanus Civic, iar când ești cu fundul în baliga moldovenească - cauți sprijin în România”


Deputatul neafiliat al Blocului „ACUM”, Octavian Țîcu, crede că ex-premierul Maia Sandu, care a întreprins recent o vizită la București și a cerut sprijinul Guvernului Orban pentru implementarea proiectelor la nivelul autorităților publice locale, ar fi o „ipocrită”.

„Despre România, Maia Grigorievna și Homo Moldovanus Civic. Mai mulți români din țară și din afară mă întreabă ce caută Maia Sandu și desantul PAS prin România.

Răspund: Cât am fost în Blocul „ACUM”, cu mare greu, dacă nu niciodată, băgam în gura Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase cuvintele român, românesc și Unire în discursul public și politic. Mai mult decât atât, Maia Grigorievna și-a format anturajul politic din reprezentanții de marcă ai moldovenismului civic și rusofil, printre care expertul în războaie civile și limbi moldovenești Nicu Popescu, agentul de influență rusă Vlad Kulminski, sentimentalul la „serile Primakov” Mihai Popșoi, precum și alți popovi și tulburi”, scrie deputatul într-o postare pe Facebook.

Țîcu subliniază că Maia Sandu nu ar fi întreprins nicio acțiune de apropiere de România în cele cinci luni cât a fost premierul R. Moldova.

„Morala fabulei: când ești la guvernare, cultivi Homo Moldovanus Civic, iar când ești cu fundul în baliga moldovenească - cauți sprijin în România. Ca și prezidentul Dodon, care cu cuțitul la gât grăiește de frații români”, a conchis Octavian Țîcu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Tarnacop 05.12.2019 15:56

Se simte scoala lui Petrov ! Lui Ticu nu-i incomod de Tolea Salari, l-a facut pe Ceban primar de Chisinau, acuma-i ia partea lui Dodon - arunca cu baliga "romaneasca" in Sandu.

vasile 05.12.2019 22:00

Da dar cat de cat si-a dat si ea aere de guvernant! La facut pe lingau mai aproape de curul porcului ras! Si apoi unde mai pui ca iasa curvele cu sms uri acide in apararea ei.

Petru 06.12.2019 18:45

Ticu e un cadavru politic.Dar vedeti cit rau a facut si continua sa faca tarii noastre acest rahat ?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

17.01.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema lui Dodon în ...

15.01.2020 11:30 Ziarul National Victor Chirilă // Opriți-l pe șahmati...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md