04:54:40 26.09.2018
 
Stiri

O tânără a vrut să se sinucidă. Un bărbat s-a apropiat de ea şi i-a spus: „Dacă şi tu...”

Știri 08.05.2017 18:01 Vizualizări3948 Autor: Ziarul National
O tânără a vrut să se sinucidă. Un bărbat s-a apropiat de ea şi i-a spus: „Dacă şi tu...” foto simbol

Un bărbat din Iaşi a ajuns eroul zilei după ce a salvat viaţa unei tinere aflată în depresie care a încercat să-şi pună capăt zilelor. Acesta a observat că fata a intrat în apa rece şi adâncă a lacului, iar când a realizat că vrea să se sinucidă, nu a mai stat pe gânduri şi s-a aruncat să o salveze cu orice risc.

Mihai Baciu, un ieşean în vârstă de 35 de ani din Iaşi, a ajuns omul zilei după ce a dat dovadă de un adevărat eroism. Acesta i-a salvat viaţa unei tinere aflată în depresie care a încercat să-şi pună capăt zilelor. Agent de pază la Baza de agrement Ciric, Mihai Baciu se afla vineri dimineaţă în apropierea lacului când a văzut-o pe Alina Mihaela trecând pe lângă el. Tânăra era vizibil tristă şi s-a aşezat pe malul lacului, iar norocul ei a fost că în apropiere se afla Mihai.

„M-am întâlnit cu ea pe drum, am trecut unul pe lângă celălalt. Era posomorâtă, se vedea faptul că gândul ei era departe, dar nu m-am crezut nicio clipă că ar vrea să se arunce. Apoi m-am oprit lângă hidrobiciclete și o priveam. Ea stătea pe bordură de la debarcader, şi-a scos papucii din picioare, şi-a dat geacajos, îşi lăsase şi poşeta la mal. Avea pantalonii suflecaţi şi am crezut că vrea să stea cu picioarele în apa rece, să se răcorească”, povesteşte ieşeanul.

Bărbatul şi-a dat seama de intenţia fetei după ce aceasta s-a aruncat brusc în apa rece a lacului Ciric. „Iniţial am crezut că glumeşte, dar era îmbrăcată. Când am văzut că s-a aruncat aşa în apă mi-am dat seama că fata nu avea gând curat. Am urcat repede într-o barcă care era legată cu o sfoară mai lungă şi m-am împins cu putere de la mal. Norocul meu a fost că ea era la suprafaţă apei, apoi a făcut nişte mişcări ca să se scufunde, iar când era aproape să se ducă de tot sub apă am prins-o de păr, am ridicat-o şi am tras-o cum am putut. Nu am reuşit să o ridic de tot în barcă, era totuşi greuţă. Am tras-o şi am ţinut-o aproape de barcă, chemând un coleg să vină să mă ajute să o aduc la mal”, a mai povestit bărbatul.

„Avea în jur de 35 de ani, era tânără şi chiar frumuşică. Eram aşa... nedumerit, dacă şi tu o femeie aşa frumoasă ai gânduri de astea necurate... păi una urâtă la care nu se uită nici naiba ce gânduri să mai aibă? Este bizar, nu a vrut să-mi spună nimic”, a mai scesta.

Sursa: realitatea.net

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.09.2018 09:25 Nicolae Negru O nouă amăgeală: politicieni noi fără...

21.09.2018 11:19 Ziarul National Maria Șleahtițchi // Pe strada Lech K...

21.09.2018 09:27 Nicolae Negru Fantoma lui Filat sau diplopie

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md