15:56:37 29.02.2020
 
Stiri

O nouă întrevedere Dodon-Kozak. Remarca SUGESTIVĂ făcută de șeful statului: „Relațiile de colaborare dintre R. Moldova și Federația Rusă se consolidează pe termen ÎNDELUNGAT”

Politică 20.09.2019 16:00 Vizualizări1414 Autor: Ziarul National
O nouă întrevedere Dodon-Kozak. Remarca SUGESTIVĂ făcută de șeful statului: „Relațiile de colaborare dintre R. Moldova și Federația Rusă se consolidează pe termen ÎNDELUNGAT” Facebook


Președintele Igor Dodon a avut astăzi o nouă întrevedere cu vicepremierul rus, Dmitri Kozak, care a sosit la Chișinău pentru a participa la Forumul economic moldo-rus.

„Am menționat cu satisfacție faptul că, în anul curent, numărul participanților la forum a ajuns la circa 1 000 de persoane și include înalți reprezentanți ai structurilor de stat și ai mediului de afaceri din R. Moldova și Rusia. În mod special, am abordat subiecte privind rezultatele ședinței Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică. Timp de câteva luni, Guvernul R. Moldova și cel al Rusiei au reușit să discute un număr mare de probleme, multe dintre ele regăsindu-se în Protocolul ședinței Comisiei”, a scris pe Facebook Igor Dodon.

Șeful statului speră că înțelegerile la care s-a ajuns să fie realizate.

„Este extrem de important faptul ca înțelegerile la care s-a ajuns să fie realizate la modul practic, astfel încât statele noastre să poată iniția discuții cu privire la implementarea unor programe de cooperare comercială și economică pe termen lung. În încheierea întrevederii, am constatat cu satisfacție dinamizarea raporturilor bilaterale moldo-ruse. Am remarcat că evenimentele care au loc în cadrul parteneriatului moldo-rus ne conving că relațiile de colaborare dintre R. Moldova și Federația Rusă se consolidează pe termen îndelungat”, a conchis președintele Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


macar 20.09.2019 16:59

Tradatorul dodon si Cotropitorul kozak au decis soarta Moldovei cotropite in 45

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.02.2020 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Dodon se arunc...

24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md