19:38:22 16.01.2018
Stiri

O nouă ÎNFRÂNGERE pentru Igor Dodon. Parlamentul INGNORĂ observațiile șefului statului

Politică 07.09.2017 12:01 Vizualizări3441 Autor: Ziarul National
O nouă ÎNFRÂNGERE pentru Igor Dodon. Parlamentul INGNORĂ observațiile șefului statului

Legea care prevede ca în fiecare an la 9 mai să fie marcată Ziua Europei, pe care șeful statului Igor Dodon nu a promulgat-o, va fi aprobată în Parlament repetat, iar președintele nu mai are cum să se opună.

La fel se va întâmpla și cu Legea privind modificarea Codului cu privire la știință și inovare, care prevede reformarea Academiei de Științe a Moldovei (AȘM), pe care Dodon a refuzat să o promulge.

Deciziile au fost luate de membrii Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media din Parlamentul R. Moldova. „Comisia, cu 6 voturi pro și 2 împotrivă, a decis să propună plenului menținerea redacției aprobate de Parlament a articolului 75 din Codul Muncii, care stipula marcarea Zilei Europei la data de 9 mai.

De asemenea, s-a decis recomandarea plenului menținerea votului păstrarea redacției proiectului 190 pentru modificarea și completarea unor acte legislative. Proiectul vizează administrarea domeniului științei. Avizul Guvernului și a Direcției juridice a Parlamentului a fost pentru păstrarea redacției aprobate anterior de Parlament”, se arată într-un comunicat de presă al Parlamentului.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 07.09.2017 13:31

Crizoi mare! Rad si ratele mute in hambare. Vremea e uratmirositoare. E ingrozitoare. In-Amicii fac circ pentru poulime si se scuipa ca matele. Stimati cetateni, nu ati fost demult la circ? Si nu va e dor, fiindca il puteti vedea zilnic la tembelizoare. Doi farmazoni, doi comunistoizi putinoizi cu radacini criminale fac cu randul, apoi se harjonesc si se hlizesc. Misiunea paznicului de closet prezidential este: sa arunce basini orale, petarde cosmaresti si niste bale otravitoare. Poate se sperie cineva...Poate-l crede cineva pe Liderulraului absolut, zis paduche-lat din fruntea lui Piswaser democrat.

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
16.01.2018 10:12 Ziarul National Octavian Țâcu // Fanarioții

15.01.2018 09:00 Nicolae Negru Referendumul, între formalismul CEC ș...

12.01.2018 09:10 Nicolae Negru Cum poate anula Moscova legea împotri...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md