20:40:49 19.07.2018
 
Stiri

O femeie puternică nu tolerează într-o relaţie aceste LUCRURI

Știri 14.12.2017 21:01 Vizualizări707 Autor: Ziarul National
O femeie puternică nu tolerează într-o relaţie aceste LUCRURI sursa: eva.ro

O femeie puternică ştie ce vrea şi ştie când să spună stop. Iată ce nu trebuie să accepţi într-o relaţie!

Iată lucrurile pe care o femeie puternică nu le tolerează într-o relaţie:

Scuzele

Una sau două atunci când situaţia o cere e de înţeles, dar un flux constant nu este acceptabil. Femeile puternice acceptă scuzele, dar ştiu când să spună stop şi să plece. Orice bărbat care e cu adevărat bun la scuze probabil are multă practică în spate.

Lipsa de cuvânt

O femeie puternică nu va accepta ca partenerul ei să anuleze întâlnirea pe ultima sută de metri când e deja îmbrăcată şi pregătită să plece. Dacă o anulezi, ar fi bine să ai un motiv serios, altfel va fugi din calea ta. Dacă îi promiţi ceva, ai face bine să te ţii de cuvânt.

Lipsa de respect

Ceea ce le face pe femeile puternice atât de atrăgătoare este respectul pe care îl au pentru ele însele. Ele nu vor tolera niciodată să le vorbeşti urât sau de rău. Dacă faci această greşeală, ea te va părăsi. Ea nu are nevoie de cineva care să nu o trateze bine tot timpul.

Să fie controlată

Femeile puternice sunt independente. Ele au propria lor viaţă din care aleg să faci parte. Nu îi spune ce poate sau ce nu poate face. Nu îi spune unde poate sau nu poate să meargă. Nu îi spune cu ce să se îmbrace sau nu. Femeile puternice nu sunt cele pe care le poţi controla.

Să fie condusă

Standardele unei femei puternice sunt ridicate, aşa că nu se va lăsa condusă. Ştie ce vrea şi caută oameni care au aceleaşi calităţi ca şi ea. Dacă te întâlneşti cu o astfel de persoană, ea va dicta unde să mergeţi şi ce să realizaţi în viaţă.

Să fie minţită

Femeile puternice sunt cinstite. Ele îţi vor spune dacă au ieşit cu fostul la o cafea. Nu te va lăsa în ceaţă indiferent de situaţie şi aşteaptă aceeaşi loialitate în schimb. Dacă te prinde cu minciuna se vor întreba dacă pot avea încredere în tine, iar dacă răspunsul este nu, va fugi din calea ta.

Să fie înşelată

Femeile puternice nu vor tolera niciodată infidelitatea. Dacă te prinde o dată, dus ai fost. Dacă te prinde că te joci cu ea, nu va mai conta cum te justifici. Ea caută relaţii pe care le poate duce la nivelul următor. Dacă o vei înşela, ea nu se va învinui niciodată, ci va realiza că totul se petrece din cauza nesiguranţei tale.

Să aştepte

Femeile puternice cunosc valoarea timpului lor. Nu vor sta lângă telefon, aşteptând să le suni. Ele au, de asemenea, încrederea de a face orice îşi doresc. Nu îi scrie după trei zile aşteptând un răspuns, pentru că nu ţi-l va mai da.

Lipsa de suport

O femeie puternică are nevoie de sprijin. Ea face mai multe lucruri decât o persoană obişnuită. Dacă nu eşti lângă ea şi nu o motivezi, ea nu are nevoie de tine în viaţa ei. Ea îi preţuieşte pe cei care o ridică şi o pot ajuta să vadă lucrurile pe care ea nu le zăreşte.

Să fie manipulată

Femeile puternice nu răspund la manipulare, deci nici măcar nu încerca!

Gelozia

Gelozia e un semn de nesiguranţă. O femeie puternică nu îşi va pierde timp încercând să te convingă să fii cu ea. Încrederea vine de undeva din interior, nu datorită persoanei de lângă tine.

Comportamentul răutăcios

A fi răutăcios sau nepoliticos e un semn de nesiguranţă. Oamenii devin răi când se simt ameninţaţi. O femeie puternică nu va alege niciodată pe cineva care este rău cu ceilalţi pentru că asta îi arată ce fel de om este. Ceea ce vei iubi la o femeie puternică este inima ei - îi pasă de toată lumea şi e construită din bunătate şi grijă.

Abuzul emoţional şi oamenii toxici

O femeie puternică nu tolerează pe nimeni care le tratează urât. Dacă ţipi la ele şi eşti violent verbal, cu siguranţă nu te vor ierta. Oricine trebuie să pună la pământ pe cineva pentru ca el să se simtă mai bine are o problemă, iar relaţia trebuie să ia sfârşit.

Să fie neglijată

O femeie puternică aşteaptă să ai acorzi timpul şi atenţia ta pentru că şi ea e dispusă să ţi le ofere pe ale ei.

Nu se învinovăţeşte

Femeile puternice nu sunt perfecte, pentru că oricine are defecte şi greşeşte. Dar ele se ocupă de asta şi îşi cer scuze. Dacă nu le accepţi, ea nu se va învinovăţi pentru asta.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

09.07.2018 09:16 Nicolae Negru Plahotniuc strâns cu ușa, Dodon ascuns

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md