00:29:39 13.08.2022
Stiri

Noua șefă a Procuraturii Anticorupție a depus JURĂMÂNTUL: „Aveți sarcina dificilă de a transforma PA într-un etalon al luptei împotriva corupției și de a accelera lupta împotriva marii corupții”

Actualitate 05.08.2022 10:02 Vizualizări1051 Autor: Ziarul National
Noua șefă a Procuraturii Anticorupție a depus JURĂMÂNTUL: „Aveți sarcina dificilă de a transforma PA într-un etalon al luptei împotriva corupției și de a accelera lupta împotriva marii corupții” Captură


Noua șefă a Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a depus astăzi, în fața membrilor Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), jurământul că va respecta cu strictețe Constituția și legile R. Moldova.

„Eu, Veronica Dragalin, jur să respect cu strictețe Constituția, legile R. Moldova, drepturile și libertățile omului și să-mi îndeplinesc conștiincios obligațiile ce îmi revin”, a declarat Dragalin.

Dragalin a fost îndemnată, conform tradiției, să sărute drapelul de stat al R. Moldova.

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a reiterat așteptările pe care le are societatea de la noua șefă a Procuraturii Anticorupție.

„Eu îi doresc doamnei Dragalin să transforme Procuratura Anticorupție într-un etalon al luptei împotriva corupției, care să reziste în timp. De asemenea, îi doresc să accelereze lupta împotriva corupției mari, astfel încât cetățenii R. Moldova să vadă că avem o instituție care face dreptate. Eu sunt optimist și sunt deschis să avem o colaborare instituțională. Dacă e nevoie de anumite modificări legislative, atunci le discutăm și le vom promova”, a precizat Litvinenco.

De menționat că Veronica Dragalin și-a început activitatea în fruntea Procuraturii Anticorupție pe 1 august, după ce la mijlocul lunii iunie a câștigat concursul pentru șefia instituției.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md