19:49:20 24.09.2023
Stiri

Noi DEZVĂLUIRI despre „amanta” lui Putin. Totul ar fi o operațiune de acoperire, iar Alina Kabaeva nu ar fi iubita liderului de la Kremlin și nici nu ar avea copii împreună

Actualitate 10.08.2022 15:29 Vizualizări1428 Autor: Ziarul National
Noi DEZVĂLUIRI despre „amanta” lui Putin. Totul ar fi o operațiune de acoperire, iar Alina Kabaeva nu ar fi iubita liderului de la Kremlin și nici nu ar avea copii împreună


Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică Alina Kabaeva nu este nici amanta şi nici soţia secretă a preşedintelui rus Vladimir Putin, iar cei doi nu au copii împreună așa cum s-a tot speculat ani în şir, îndeosebi după invazia Rusiei în Ucraina, susţine fostul deputat în Duma de Stat, Ilia Ponomariov, într-un interviu acordat cunoscutului jurnalist ucrainean Dmitri Gordon, relatează miercuri agenţia de presă Unian.

Kabaeva are copii, dar ei nu sunt ai lui Putin, insistă Ponomariov, refuzând să divulge cine este tatăl copiilor fostei gimnaste despre care s-a spus mult timp că ar fi amanta preşedintelui rus, notează sursa citată de Agerpres.

Ilia Ponomariov a fost singurul membru al Dumei de Stat din Rusia care a votat împotriva anexării Crimeii de către Moscova în 2014.

El trăieşte de mulţi ani la Kiev, iar de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina s-a înrolat în forţele ucrainene de apărare teritorială.

„În orice caz, cred că Kabaeva este o operaţiune de acoperire. Am multe dovezi că ea nu îi este niciun fel de soţie. Şi cred că copiii pe care îi are nu sunt copiii lui Putin. Îndeplineşte o anumită sarcină importantă. Desigur, ea cu Putin sunt ceea ce se spune prieteni buni, dar ea joacă un rol de faţadă, de acoperire", a declarat Ponomariov în interviul acordat lui Dmitri Gordon.

Deşi afirmă de la bun început că informaţia că fosta gimnastă ar fi amanta lui Putin a fost râspândită chiar de Kremlin, materialul publicat de Moskovski Komsomoleţ în 2008 pe această temă l-a iritat într-atât de mult pe Putin, încât ziarul a fost închis.

Cu toate acestea, fostul deputat susţine că îi cunoaşte personal pe cei care stau în spatele poveştii respective, iar pentru Aleksandr Lebedev, patronul ziarului, tabloidul nu era un proiect rentabil şi articolul cu Kabaeva i-a servit practic drept un pretext pentru a-l închide.

Potrivit lui, Serghei Iastrjembski, fostul secretar de presă al defunctului preşedinte Boris Elţin, ar fi fost cel care a supervizat „diseminarea poveştii cu amanta lui Putin".

„După aceea, i s-a permis să plece. Trăieşte acum în Italia, se bucură de viaţă. Dar difuzarea informaţiilor despre Kabaeva a fost proiectul său major, pe care l-a făcut înainte de a pleca", a mai spus Ponomariov.

Dar chiar şi aşa, Alina Kabaeva face parte din cercul de fideli ai preşedintelui rus. În prezent, ea prezidează grupul de stat National Media, care controlează mai multe posturi de televiziune. Ca apropiată a preşedintelui rus, cu un presupus rol important în ascunderea averii personale a lui Putin în străinătate, Alina Kabaeva a fost inclusă pe lista cu sancţiuni a UE, SUA şi Marii Britanii în contextul invaziei Rusiei în Ucraina.

Pe lista cu sancţiuni occidentale a fost inclusă şi fosta soţie a lui Putin, Liudmila, în prezent Oceretnaia, de care preşedintele rus a divorţat oficial în 2013.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md