06:56:57 20.06.2024
Stiri

Mascați ce imobilizează şi reţin persoane sau blochează maşini, în mai multe localități din R. Moldova. Poliția, mesaj pentru cetăţeni: „Securitatea dumneavoastră nu este în pericol”

Actualitate 14.05.2024 20:15 Vizualizări1532 Autor: Ziarul National
Mascați ce imobilizează şi reţin persoane sau blochează maşini, în mai multe localități din R. Moldova. Poliția, mesaj pentru cetăţeni: „Securitatea dumneavoastră nu este în pericol”


Persoane imobilizate şi reţinute sau maşini blocate de mascați. Cetățenii R. Moldova ar putea vedea asemenea scene în următoarele săptămâni atât în Chișinău, cât și în mai multe raioane.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) calmează populaţia, anunţând că este vorba despre simulări desfășurate de mascații Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”.

„Atât ziua, cât și pe parcursul nopții, s-ar putea să vedeți în capitală sau în raioanele republicii maşinile speciale ale Brigăzii sau mascați ce imobilizează cetăţeni, blochează maşini, reţin persoane etc. Să ştiţi că sunt nişte simulări, iar securitatea dumneavoastră nu este în pericol”, arată Poliţia Naţională, care solicită „evitarea mesajelor de panică pe rețelele de socializare și informarea doar din surse oficiale”.

Exercițiile de intervenție ale Brigăzii „Fulger” fac parte din planul de activitate al instituției, fiind testată inclusiv conlucrarea acesteia cu alte subdiviziuni ale IGP în situații de urgență.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md